نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سازمان دامپزشکی از شهروندان تقاضا کرد هرگونه گزارشات خود مبنی بر عرضه غذا با منشا حیوانات حرامگوشت را به سامانه تلفنی ۱۵۱۲ در سراسر کشور گزارش کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیهای درباره عرضه غذا با منشا حیوانات حرام گوشت در کشور اظهار داشت: این سازمان بر اساس قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید، مصوبه اسفند 1387 مجلس شورای اسلامی و همچنین با استناد به قانون سازمان دامپزشکی کشور مصوب سال 1350، برابر ضوابط نسبت به صدور مجوز واردات آبزیان و رعایت ضوابط شرعی و همچنین نظارت نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور برابر دستورالعملهای مربوطه اقدام میکند.
بدیهی است در زمان واردات، همه نظارتهای شرعی بر فرآیند واردات انجام میشود. همچنین لازم به ذکر است به علت نظارتهای مستمر و موانع قانونی بر تولید آبزیان حرام گوشت، تولید آنها در کشور امکان پذیر نخواهد بود و در صورت مشاهده بلافاصله با آن برخورد قانونی قاطعانه خواهد شد.لازم به ذکر است چنانچه هرگونه تخلف از این جنس موضوعات تا به امروز رخ داده و گزارش بازرسی داشته، برخورد قاطع با آن واحدها انجام شده است.
بر این اساس، با تشکر از توجه برخی از اهالی رسانه درخواست میشود چنانچه مستندی در این زمینه وجود دارد به سازمان دامپزشکی کشور اعلام کنند تا بلافاصله مورد بررسی قرار گرفته و در صورت احراز تخلف، برابر قانون قاطعانه اقدام لازم انجام شود.
از شهروندان نیز خواهشمندیم هر گونه گزارشات خود مبنی بر عرضه غذا با منشا حیوانات حرام گوشت را به سامانه تلفنی 1512 در سراسر کشور گزارش کنند.یادآور میشود که ممانعت از تبلیغات و ترویج کالاها و خدمات غیرشرعی در رسانهها و فضاهای تبلیغاتی بر عهده نهادهای صنفی و نظارتی ذیربط است.
انتهای پیام/
بندرعباس-دومین جلسه کارگروه تخصصی صنعت دام و طیور شهرستان بستک با حضور مسئولان و فعالان این حوزه برگزار شد و طی آن، مسائل مربوط به تولیدکنندگان بررسی شد.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
در حالی که قیمت برنج سر به فلک کشیده و بازار همچنان در التهاب است، برخی مسئولان به جای اقدامات لازم برای مدیریت این بازار هنوز دنبال مقصر می گردند.
کنترل کپکها و مایکوتوکسینها به عنوان یکی از مهمترین چالشهای بهداشتی در محصولاتی نظیر ذرت و بادامزمینی، با استفاده از فناوریهای نوین مانند پرتودهی هستهای، امکانپذیر شده و سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکند.
Δ