نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی بر اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری با اولویت استفاده از آبیاری نوین تأکید کرد و گفت: در برنامه ۱۰ ساله آبیاری نوین جایگزین آبیاری سنتی میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی علیرضا مهاجر معاون وزیر جهاد کشاورزی در سفر به خوزستان و در جلسه ستاد فنی زراعت گفت: طبق تجارب سالهای گذشته تولید محصولات پاییزه در صورت عدم بارندگیها در استان خوزستان میتواند با مدیریت صحیح افزایش یابد.
وی با بیان این که بیمه یکی از مهمترین فاکتورهایی است که برای کشاورزی نعمت است، ادامه داد: ما به دنبال فراگیر شدن بیمه هستیم.
وی با بیان این که وزیر جهاد کشاورزی بر اجرای فاز دوم طرح 550 هزار هکتاری با اولویت استفاده از آبیاری نوین تأکید دارد، اظهار داشت: طی برنامهای 10 ساله باید آبیاری نوین جایگزین آبیاری سنتی شود.
مهاجر اظهار داشت: دو منظوره کردن کارخانه نیشکر باید پیگیری شود و باید همه کشت و صنعت ها مدیریت شود تا در راستای منافع ملی حرکت کنند.
وی با بیان این که تدوین الگوی کشت بر مبنای بهرهوری است، اظهار داشت: پیشبینی شده است گیاهان روغنی در استان جایگاه ویژه ای پیدا کند و با توجه به مصرف کم آب در سویا و کنجد این محصولات جایگزین برنج شوند.
این مقام مسوول اضافه کرد: بهترین زمان مبارزه با بیماریها و آفات پیش از ظهور آن است لذا اگر امسال به موقع با آفات و بیماریها مبارزه شود میزان تولید گندم در استان خوزستان بیش از دو میلیون تن خواهد بود.
انتهای پیام/
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
در حالی که قیمت برنج سر به فلک کشیده و بازار همچنان در التهاب است، برخی مسئولان به جای اقدامات لازم برای مدیریت این بازار هنوز دنبال مقصر می گردند.
کنترل کپکها و مایکوتوکسینها به عنوان یکی از مهمترین چالشهای بهداشتی در محصولاتی نظیر ذرت و بادامزمینی، با استفاده از فناوریهای نوین مانند پرتودهی هستهای، امکانپذیر شده و سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکند.
رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور با اشاره به رونمایی از ارقام جدید گندم برای مناطق مستعد، خشک، کمبارش و مناسب گفت: بهرهگیری از فناوریهای نوین و مدیریت مزرعه موجب افزایش بهرهوری در مناطق مختلف کشور میشود.
Δ