نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر الزامی بودن درج عبارت “تراریخته” روی برچسب محصولات تراریخته گفت: در صورت تأیید تراریختگی و عدم درج این عبارت بر روی برچسب، طبق ضوابط با متخلفین برخورد میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عبدالعظیم بهفر با اشاره به اینکه نظارت بر محصولات غذایی تراریخته در دستور کار این سازمان قرار دارد، بیان کرد: تمام دانههای روغنی سویا، ذرت، کلزا و پنبهدانه از مبادی ورودی توسط کارشناسان معاونتهای غذا و دارو نمونهبرداری شده و به آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو ارسال میشوند.
وی افزود: در صورت تأیید و راستیآزمایی رخدادهای تراریختگی، مجوز ورود این محصولات صادر میشود.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین از پایش سالانه برچسب محصولات تراریخته در قالب برنامه عملیاتی پایش فراوردهها در سطح عرضه (PMS) خبر داد و گفت: این پایش توسط معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور انجام میشود. در این روند، محصولات تراریخته فاقد برچسب نمونهبرداری و به آزمایشگاههای معتبر ارسال میشوند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر الزامی بودن درج عبارت “تراریخته” بر روی برچسب محصولات تراریخته، تصریح کرد: در صورت تأیید تراریختگی و عدم درج این عبارت بر روی برچسب، معاونتهای غذا و داروی ناظر طبق ضوابط و مقررات جاری با متخلفین برخورد خواهند کرد.
بهفر در ادامه به محدودیتهای تولید دانههای روغنی تراریخته در کشور اشاره کرد و افزود: اگرچه ایران به تولید دانههای تراریخته کمتر روی آورده، اما واردات این محصولات به کشور ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو به طور مستمر بر محصولات غذایی نظارت میکند و در صورت مشاهده تخلف در برچسبگذاری و عرضه، این موارد به نهادهای قضایی معرفی خواهند شد.
انتهای پیام/
اهواز – تلاشهای بیوقفه نیروهای امدادی و قضایی برای یافتن بهزاد ابراهیمی، دامپزشک جهادی که از پنجشنبه گذشته در مناطق صعبالعبور اندیکا مفقود شده، همچنان ادامه دارد.
یزد- گام بلند بخش خصوصی استان یزد در توسعه حمل و نقل ریلی با راهاندازی قطار مسافربری پنج ستاره یزد ریل به زودی محقق می شود.
بستهبندیهای مقاوم پرتویی، با افزایش ماندگاری و محافظت در برابر آلودگیهای میکروبی و عوامل محیطی، یکی از کلیدهای توسعه پایدار صادرات محصولات کشاورزی به بازارهای بینالمللی محسوب میشوند.
مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در خرداد ۱۴۰۴ نسبت به ماه قبل (اردیبهشت ۱۴۰۴) در حدود ۱۵ درصد افزایش داشته است.
Δ