نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: تاکنون کشت گندم در سطح ششمیلیون و ۴۰هزار هکتار از اراضی آبی و دیم کشور توسط کشاورزان انجام شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سهراب سهرابی، مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی سطح کشت گندم دیم را بر اساس آخرین گزارشها، 4 میلیون هکتار و گندم آبی را 2 میلیون و 40 هزار هکتار عنوان کرد.
وی افزود: استانهای کردستان با حدود 666 هزار هکتار و خوزستان با 600 هزار هکتار بیشترین سطح کشت گندم را به خود اختصاص دادهاند.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشت گندم معمولاً تا 15 دی ادامه خواهد داشت و هماکنون در مرحله پایانی کشت قرار داریم.
وی در مورد توزیع بذر گندم نیز اظهار کرد: با توجه به هماهنگیهای انجامشده امسال 460 هزار تن بذر گندم برای کشاورزان تدارک شده که تاکنون 390 هزار تن آن میان کشاورزان توزیع شده است.
سهرابی درباره توزیع کود نیز تصریح کرد: بر اساس برنامه ابلاغی، امسال 3 میلیون تن کود برای محصولات زراعی تدارک شده و از یکم فروردین تاکنون نزدیک به یک میلیون و 600 هزار تن از این مقدار میان کشاورزان توزیع شده است و توزیع کود برای استفاده در مرحله داشت محصولات ادامه دارد.
وی با اشاره به کاهش بارندگی در پاییز امسال تصریح کرد: از یکم مهر تاکنون مجموع بارندگیهای کشور 34.3 میلیمتر بوده که نسبت به بلندمدت 46.7 درصد و نسبت به سال گذشته 4.5 درصد کاهش نشان میدهد.
مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی به کشاورزان توصیه کرد که با توجه به کاهش بارندگی و بهتبع آن کاهش منابع آبی کشور، مدیریت مزارع خود را در مرحله داشت جدی بگیرند.
وی با بیان اینکه گندمکاران با اتمام دوره کشت، وارد مرحله داشت میشوند، بر مدیریت آبیاری، آفات، بیماریها و علفهای هرز در مزارع و مصرف مناسب کود برای تغذیه گیاهی تأکید کرد.
سهرابی در همین حال ابراز امیدواری کرد که با بارندگیها در فصل زمستان، کاهش بارش در پاییز جبران شود.
انتهای پیام/+
پرتودهی به عنوان روشی علمی و کنترلشده، توانایی غیرفعالسازی بذرهای علفهرز را فراهم میآورد، بدون آنکه به محیط زیست و کیفیت خاک آسیب رساند. این فناوری نوین میتواند جایگزین مناسبی برای علفکشهای شیمیایی باشد.
رئیس جمهور، با اشاره به این که پروژه مترو قم تقریبا آماده است، بر ضرورت تسریع در بهره برداری از این طرح تاکید کرد.
بوشهر- سرپرست اداره کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: به بالا بردن سطح بهداشتی در کشتارگاهها در جهت سلامت غذایی جامعه تاکید داریم.
مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: تعداد ۹ هزار پرونده درپی رصد و بازرسی انبارهای برنج، روغن و شکر وارداتی از یکم فروردین سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ تیر ماه تشکیل شده که منجر به بیش از ۲.۷۸ هزار میلیارد تومان جریمه مالی شده است.
Δ