نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سرپرست دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی گفت: سقف قیمت هر کیلوگرم مرغ برای مصرف کننده ۹۰ هزار تومان است و پیشبینیهای لازم برای تولید مرغ گرم تا پایان سال و ایام ماه مبارک رمضان انجام شده است.
عبدالمحمد صداقتفرد سرپرست دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: سقف قیمت هر کیلوگرم مرغ برای مصرف کننده 90 هزار تومان بوده و عرضه مرغ بالاتر از این نرخ مصداق گران فروشی است.
وی افزود: میانگین میزان جوجه ریزی مورد نیاز داخلی کشور 140 میلیون قطعه در ماه است و شرایط به نحوی برنامه ریزی شده است که علاوه بر تامین مرغ مورد نیاز بازار؛ بستر مناسب برای تامین ذخایر کشور و صادرات نیز مهیا باشد.
سرپرست دفتر امور طیور وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: با توجه به وضعیت مناسب تولید، این صنعت میتواند علاوه بر تامین کامل مرغ گرم،فرآوری و قطعه بندی شده مورد نیاز بازار داخلی، شرایط لازم برای تکمیل ذخایر گوشت مرغ کشور و استمرار صادرات را فراهم نماید.
وی تصریح کرد: جوجه ریزی آبان ماه سالجاری، 154 میلیون قطعه بوده و در ماه های قبل از آن نیز به صورت میانگین توانسته ایم نیاز حدودا 140 میلیون قطعه ای کشور را تامین کنیم.
وی اظهار داشت که مکاتبات مورد نیاز برای صادرات مرغ از هفته گذشته آغاز شده و پیش بینی می شود که تا پایان سال شاهد صادرات حداقل 1500 تن مرغ باشیم.
بنا براین گزارش، قیمت مرغ در هفتههای اخیر افزایش داشته است به طوری که مصرف کنندگان برای خرید هر کیلوگرم از این محصول باید در محدود 110 هزار تومان هزینه میکردند که اکنون این بازار در حال رسیدن به تعادل است.
انتهای پیام/
یادداشت تفاهم توسعه همکاریهای حمل و نقلی و ترانزیتی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ازبکستان با حضور وزیر راه و شهرسازی کشورمان امضا شد.
معاون مدیرعامل شرکت راهآهن روسیه اعلام کرد این شرکت بهطور مداوم در معرض حملات سایبری قرار دارد و از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون بیش از ۱.۵ میلیون حمله علیه زیرساختهای آن ثبت شده است.
ساری- فروش و عرضه دام زنده در مازندران همچنان به صورت سنتی و دوره گردی انجام می شود و مرکز مستقلی برای عرضه دام زنده وجود ندارند.
بوشهر- رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگان گفت: ۲ اکیپ ثابت و سیار به مناسبت عید قربان در این شهرستان بر ذبح شرعی و بهداشتی نظارت می کنند و خدمات خود را رایگان ارائه میدهند.
Δ