نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بر اساس دستور جدید رئیسجمهور اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، تحریمهایی علیه چهار کشور ایران، روسیه، چین و امارات متحده عربی اعمال شده که شامل اقدامات محدودکننده تازه در زمینههای اقتصادی و تجاری است.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه، دستوری مبنی بر اعمال تحریم علیه تعدادی از شهروندان فدراسیون روسیه و همچنین اشخاص حقوقی از روسیه، چین، امارات متحده عربی و ایران امضا کرد.
طبق گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، «ولادیسلاو ولاسیوک»، کمیسر تحریمها اعلام کرد که اوکراین تحریمهای خود را با هجدهمین بسته محدودیتهای اتحادیه اروپا هماهنگ کرده است.
به گفته ولاسیوک، به ویژه، «شرکتهای تحریمشده از روسیه، چین، امارات متحده عربی، ایران و سایر ساختارها بودند» که به گفته طرف اوکراینی، ظاهراً «با ناوگان سایه، عرضه کالاهای ۲ منظوره با دور زدن تحریمها و همچنین با مجتمع نظامی-صنعتی روسیه مرتبط هستند.»
همچنین، به گفته وی، کییف تحریمهایی را علیه شرکتها و افرادی «مرتبط با استخراج، فرآوری و عرضه عناصر خاکی کمیاب و فلزات نادر» اعمال کرده است.
زلنسکی مرتباً احکامی را در مورد تحریمها علیه اشخاص حقیقی و حقوقی روسی و همچنین شهروندان و شرکتهای سایر کشورها امضا میکند که اوکراین آنها را به همکاری با فدراسیون روسیه و تبلیغات ضد اوکراینی متهم میکند.
وزارتخانهها و ادارات در حال تهیه لیست تحریمها هستند و پیشنهاداتی ارائه میدهند، سپس شورای امنیت و دفاع ملی اوکراین تصمیمات مناسبی اتخاذ میکند. در عین حال، کییف دائماً پیشنهادات خود را در مورد تحریمها علیه مسکو به کشورهای غربی تحمیل میکند.
سرپرست ادارهکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران گفت: اتباع مجاز اجازه تردد به استانهای ممنوعه را ندارند و فروش بلیت یا جابهجایی آنها به این مقاصد، خارج از چارچوب قانونی بوده و منجر به بروز چالش برای شرکتهای حملونقل خواهد شد.
راهبرد ایجاد ناآرامی و بیثباتی در کشور، طی سالهای متمادی از سوی امریکا با مشارکت متحدان منطقهای و عاملان داخلی و با تاکتیکهای متنوعی دنبال میشود.
ابوالفتح گفت: بهروشنی دیدهایم که اگر امریکا با ایران به توافق برسد، آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز گزارشهایی مثبت منتشر خواهد کرد و از پایبندی تهران سخن میگوید؛ اما اگر روابط ایران و امریکا متشنج شود، همین نهاد ناگهان از ابهامات سخن میگوید و ادعا میکند که قادر به راستیآزمایی نیست.
همزمانی طرح این لایحه با حملات رژیم صهیونیستی هم شائبههای بسیاری ایجاد کرده. این همزمانی، این فرضیه را در افکار عمومی ایجاد کرده که احتمالا برخی افراد و جریانات به دنبال امنیتی کردن فضای کشور هستند. در هیچ کدام از مقرراتی که در کشورهای مختلف در خصوص فضای مجازی و…مصوب شده، قانونگذار نمیآید به خاطر وسعت گسترده فضای مجازی با پلتفرمها و سکوهایی مختلف، قانونی را برای کنترل این فضا وضع کند، چون میدانند در اجرا با مشکل مواجه میشوند.»
Δ