نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سخنگوی قوه قضائیه گفت: پس از حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین ۴۸ زندانی بازگشته یا شناسایی شدهاند و پیگیری برای شناسایی و دستگیری ۲۷ زندانی باقیمانده همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، امروز، سهشنبه، در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا زندانیانی که در حمله رژیم صهیونیستی از زندان اوین فرار کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدهاند یا خیر، اظهار کرد: در پی حمله بیسابقه و وحشیانه رژیم صهیونیستی به زندان اوین که بهخلاف تمام موازین و پروتکلهای بینالمللی صورت گرفت، برخی از زندانیان که در محوطه عمومی زندان حضور داشتند، بهدلیل نگرانی از جان خود و شرایط ویژه ایجادشده، از زندان خارج شدند.
وی گفت: بر اساس اعلام دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، این اقدام را نمیتوان در معنای مصطلح «فرار از زندان» تلقی کرد، چراکه تعدادی از زندانیان بدون اینکه شناسایی یا تحت تعقیب قرار بگیرند، پس از عادی شدن شرایط بهصورت داوطلبانه به زندان بازگشتند.
جهانگیر افزود: در مجموع، در جریان این حمله 75 نفر از زندانیان از زندان خارج شدند که اغلب آنان زندانیان رأیباز با جرائم سبک و کماهمیت بودند، از این تعداد، تاکنون 48 نفر یا خود بازگشتهاند یا شناسایی و دستگیر شدهاند.
سخنگوی قوه قضائیه تأکید کرد: 27 نفر باقیمانده نیز در صورت عدم بازگشت داوطلبانه، در روزهای آینده شناسایی و دستگیر خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: میان این افراد، هیچیک از جاسوسان یا زندانیان با جرایم امنیتی و مهم وجود ندارد و مردم از این بابت اطمینان خاطر داشته باشند. دستگاه قضائی نیز بهطور جدی پیگیر حقوق مردم و اجرای عدالت خواهد بود.
انتهای پیام/+
وکیل خانواده الهه حسیننژاد با تأکید بر اینکه خواسته اولیای دم همچنان قصاص قاتل است گفت: قرار است جلسه محاکمه به صورت غیرعلنی برگزار شود.
معاون برنامه ریزی و امور عمومی دیوان عالی کشور گفت: بین ۱۵ تا ۲۰ درصد مورد پذیرش قرار گرفته است.
حکم اعدام دو عضو عملیاتی گروهک تروریستی منافقین، پس از طی مراحل قانونی و تأیید در دیوانعالی کشور، صبح امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) اجرا شد. این افراد با ساخت خمپارهاندازهای دستساز، اهداف مسکونی، خدماتی و آموزشی را هدف قرار میدادند.
رئیس قوه قضائیه گفت: فرآیندهای اِعمال شده در یک پرونده قضائی باید واجد اصل بازدارندگی باشند. یکی از این موارد، آن است که میان کیفرخواست صادره از ناحیه دادسرا با حکم صادره از دادگاه بدوی یا حکم دادگاه تجدیدنظر تفاوت فاحش و چشمگیر وجود داشته باشد.
Δ