نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
«پاول دورف»، مدیرعامل تلگرام اعلام کرده کاربران هماکنون میتوانند مستقیماً با خود او در تماس باشند و گزارشهای کلاهبرداری را ارسال کنند؛ البته ارسال پیام به او ۹۹ دلار هزینه دارد.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از دیجیاتو، براساس پستی که دورف در کانال شخصی خود منتشر کرده، هزینه هر پیام مستقیم به مدیرعامل تلگرام ۵ هزار استارز معادل ۹۹ دلار است که هزینه نسبتاً زیادی محسوب میشود. هنوز مشخص نیست که کاربران چقدر از این رویکرد دورف استقبال کنند. استارز نام رمزارز اختصاصی تلگرام است که کاربران این پلتفرم میتوانند آن را خریدوفروش کنند.
به گفته دورف، او به دلیل حجم بالای پیامهای دریافتی مجبور شده چنین کاری انجام دهد و بهازای هر پیام ۹۹ دلار دریافت کند. البته دورف در ادامه اشاره کرده که کاربران همچنان میتوانند از طریق حساب کاربری پشتیبانی تلگرام با این شرکت در ارتباط باشند و هرگونه موارد کلاهبرداری را گزارش کنند.
مدیرعامل تلگرام همچنین به موضوع کلاهبرداری و باجگیری در این پلتفرم اشاره کرده است. به گفته دورف، هدایا، شمارهها و نامهای کاربری کمیاب تلگرام زمانی تنها با چند دلار قابل خریداری بودند، اما اکنون با قیمتی بیش از ۱۰۰ هزار دلار فروخته میشوند. این افزایش ارزش، حالا یک روی تاریک نیز دارد.
دورف میگوید برخی کلاهبرداران و باجگیرها تلاش دارند کاربران را مجبور کنند تا این آیتمهای ارزشمند را رایگان به آنها تحویل دهند. همچنین گزارشهایی وجود دارد که برخی کانالها با تهدید به افشای اطلاعات شخصی یا دادههای حساس، از افراد اخاذی میکنند و برخی حتی این کار را به یک مدل کسبوکار تبدیل کردهاند.
به گفته مدیرعامل تلگرام، تمامی این موارد غیرقانونی هستند و افراد در صورت برخورد با چنین مواردی بهتر است آنها را به او یا پشتیبانی تلگرام گزارش دهند. دورف همچنین کاربران را تشویق کرده تا از طریق پشتیبانی تلگرام اسناد و مدارک این اخاذیها را ارسال کنند تا کاربران خاطی سریعاً از این پلتفرم حذف شوند.
ارسال پیام مستقیم به پشتیبانی تلگرام برای گزارش دادن کلاهبرداری و باجگیری کاملاً رایگان است و برایتان هیچ هزینهای در بر ندارد.
۵۸۵۸
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ