نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
«پاول دورف»، مدیرعامل تلگرام اعلام کرده کاربران هماکنون میتوانند مستقیماً با خود او در تماس باشند و گزارشهای کلاهبرداری را ارسال کنند؛ البته ارسال پیام به او ۹۹ دلار هزینه دارد.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از دیجیاتو، براساس پستی که دورف در کانال شخصی خود منتشر کرده، هزینه هر پیام مستقیم به مدیرعامل تلگرام ۵ هزار استارز معادل ۹۹ دلار است که هزینه نسبتاً زیادی محسوب میشود. هنوز مشخص نیست که کاربران چقدر از این رویکرد دورف استقبال کنند. استارز نام رمزارز اختصاصی تلگرام است که کاربران این پلتفرم میتوانند آن را خریدوفروش کنند.
به گفته دورف، او به دلیل حجم بالای پیامهای دریافتی مجبور شده چنین کاری انجام دهد و بهازای هر پیام ۹۹ دلار دریافت کند. البته دورف در ادامه اشاره کرده که کاربران همچنان میتوانند از طریق حساب کاربری پشتیبانی تلگرام با این شرکت در ارتباط باشند و هرگونه موارد کلاهبرداری را گزارش کنند.
مدیرعامل تلگرام همچنین به موضوع کلاهبرداری و باجگیری در این پلتفرم اشاره کرده است. به گفته دورف، هدایا، شمارهها و نامهای کاربری کمیاب تلگرام زمانی تنها با چند دلار قابل خریداری بودند، اما اکنون با قیمتی بیش از ۱۰۰ هزار دلار فروخته میشوند. این افزایش ارزش، حالا یک روی تاریک نیز دارد.
دورف میگوید برخی کلاهبرداران و باجگیرها تلاش دارند کاربران را مجبور کنند تا این آیتمهای ارزشمند را رایگان به آنها تحویل دهند. همچنین گزارشهایی وجود دارد که برخی کانالها با تهدید به افشای اطلاعات شخصی یا دادههای حساس، از افراد اخاذی میکنند و برخی حتی این کار را به یک مدل کسبوکار تبدیل کردهاند.
به گفته مدیرعامل تلگرام، تمامی این موارد غیرقانونی هستند و افراد در صورت برخورد با چنین مواردی بهتر است آنها را به او یا پشتیبانی تلگرام گزارش دهند. دورف همچنین کاربران را تشویق کرده تا از طریق پشتیبانی تلگرام اسناد و مدارک این اخاذیها را ارسال کنند تا کاربران خاطی سریعاً از این پلتفرم حذف شوند.
ارسال پیام مستقیم به پشتیبانی تلگرام برای گزارش دادن کلاهبرداری و باجگیری کاملاً رایگان است و برایتان هیچ هزینهای در بر ندارد.
۵۸۵۸
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ