نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
گروه سامسونگ برای نخستین بار در تاریخ خود، یک زن خارج از خانواده موسس خود را به عنوان مدیرعامل انتخاب کرد.
به گزارش خبرآنلاین، گروه سامسونگ امسال، نقاط عطف متعددی را تجربه کرده است. در ابتدا، شرکت سامسونگ الکترونیکس یک عذرخواهی عمومی کمسابقه انجام داد و پس از آن، این شرکت، بازخرید سهام را اعلام کرد. اکنون، بزرگترین شرکت کره جنوبی، یک زن را که از اعضای خانواده موسس این شرکت نیست، به عنوان مدیر اجرایی انتخاب کرده است.
به نقل از ایسنا، در کشوری که زنان مدیر، به سختی برای ورود به هیئت مدیره شرکتها تلاش میکنند، انتصاب کیم کیونگ آه به عنوان رئیس و مدیرعامل شرکت سامسونگ بایواپیس، داستانی است که احتمالا الهام بخش نسل جدید مدیران خواهد شد.
دکتر کیم ۵۶ ساله، فارغ التحصیل دانشگاه جان هاپکینز، بیش از دو دهه تجربه در توسعه بیولوژیکی دارد و بر توسعه محصول نظارت خواهد کرد. ارتقاء او بلافاصله اعمال میشود و به عنوان بخشی از تغییر مدیریت سامسونگ در روز چهارشنبه اعلام شد.
طبق گزارش موسسه مشاوره CEOScore، مدیران زن تنها ۱۰ درصد از هیئت مدیره ۲۶۹ شرکت بزرگ فهرست شده در سال ۲۰۲۳ را تشکیل دادند. این در حالی است که زنان و مردان در کره جنوبی به طور مساوی تحصیل میکنند. با این حال، نسبت زنان از سه درصد در سال ۲۰۱۹ و ۶.۹ درصد در سال ۲۰۲۱، به تدریج افزایش یافته است. این افزایش در پی تجدید نظر دولت در قانونی در سال ۲۰۲۰ روی داد که یک شرکت بزرگ بورسی را از داشتن هیئت مدیره تماما مرد یا زن منع میکند.
خانم کیم قبل از پیوستن به سامسونگ بایواپیس، در سال ۲۰۱۵، به عنوان دانشمند اصلی و بعدا به عنوان معاون رئیس در موسسه فناوری پیشرفته سامسونگ که بازوی تحقیق و توسعه سامسونگ است، فعالیت کرد. کیم دومین زنی است که مدیریت یک شرکت وابسته به سامسونگ را بر عهده میگیرد. لی بو جین، نوه بنیانگذار فقید سامسونگ و مدیر عامل شرکت هتل شیلا، اولین زنی بود که یک شرکت تابعه سامسونگ را اداره کرد.
۵۸۵۸
در نشست تخصصی «جامعه و آینده ایران» در وزارت ارتباطات، مرضیه ادهم با نگاهی انتقادی به سیاستگذاریهای رسانهای، از نحوه مواجهه حاکمیت با مسئله اینترنت انتقاد کرد.
رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: تعدادی از بلندگوهای اعلان عمومی در میادین اصلی شهر نصب شده و در حال توسعه است.
باستانی، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس دهم، با بیان اینکه بازار فیلترشکنها به واسطه سیاستهای فیلترینگ رشد کرده، تأکید کرد: نبود جایگزین مناسب و قابل اعتماد برای پیامرسانهای فیلتر شده، مردم را ناگزیر به استفاده از فیلترشکنهایی کرده که از کودک هشت ساله تا استاد دانشگاه به آن دسترسی دارند.
مهدی کوهیان، حقوقدان، با انتقاد از مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی، این نهاد را به عبور از وظیفه اصلی خود یعنی سیاستگذاری و ورود به جزئینگری اجرایی متهم کرد. او معتقد است شورا از جایگاه رفیع خود فاصله گرفته و در حد تصویب بخشنامه یک اداره تنزل یافته است.
Δ