نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به نشست روز جمعه ایران و تروئیکای اروپا در استانبول و تاکید بر این که «اروپاییها باید در برابر موضعگیریهای خود در پی تجاوز به ایران، پاسخگو باشند» گفت: فعلاً برنامهای برای گفتوگو با آمریکا نداریم.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، بقائی همچنین با ابراز انزجار از جنایتهای رژیم صهیونسیتی در غزه گفت: چیزی که چند وقت اخیر به جنایتها و نسلکشی صهیونیستی اضافه شد، استفاده از غذا و آب به عنوان سلاحی برای کشتار کودکان و زنان معصوم در غزه است.
وی افزود: چندین ماه است که غزه در محاصره است و با کمال تاسف وجدان بشری در وضعیت بیحسی مطلق قرار گرفته است و ما شاهد عادیسازی جنایت و کشتار در این منطقه هستیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵۰ انسان در غزه کشته شدند که بیشتر آنها در محل تجمع برای دریافت غذا به شهادت رسیدند.
بقائی افزود: جامعه جهانی از این آزمون با موفقیت بیرون نیامد و سازمان همکاری اسلامی باید یک نشست ویژه در این زمینه برگزار کند و ما این درخواست را به دبیرخانه سازمان همکاری اسلامی منتقل کردهایم.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات اخیر رئیسجمهور آذربایجان در مورد کریدور زنگزور با اشاره به مواضع پیشین ایران گفت: ایجاد معابر جدید نباید خدشهای نسبت به حاکمیت کشورهای منطقه و مرزهای شناخته شده سرزمینی ایجاد کند و با تغییرات ژئوپلیتیک منطقهای همراه باشد.
وی ادامه داد: در مواردی صحبتها و موضعگیری کشورهای دیگر در حوزه قفقاز، شاید سوء تفسیر میشود و دقیق در رسانهها بیان نمیشود که این خود باعث سوء تفاهم میشود.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوالی گفت: خیلی از سفارتخانههای خارجی که به دلیل نگرانی از تحولات مربوط به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران نفرات خود را کم کرده بودند و یا تعطیل کرده بودند، مجدداً فعالیتهای خود را در تهران آغاز کردهاند.
وی افزود: اکنون سه کشور اروپایی فرانسه انگلیس و آلمان، سفرای آنها در تهران حضور دارند و فعالیت سفارتخانههای آنها ادامه دارد.
معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در نشست روز جمعه ایران و تروئیکا حضور دارد
سخنگوی وزارت خارجه همچنین گفت: نشست ایران و تروئیکای اروپایی در سطح معاونان وزارت خارجه روز جمعه در استانبول برگزار میشود.
وی افزود: در این نشست معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز حضور دارد.
بقائی همچنین گفت: موضوع گفتوگوهای روز جمعه روشن است، رفع تحریمها و مباحث مربوط به برنامه هستهای ایران حتماً به صورت جدی در این جلسه مطرح خواهد شد و ما مطالبات خود را بیان میکنیم.
این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت: کشورهای اروپایی در جریان حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران و تاسیسات هستهای کشورمان نه تنها این حملات را محکوم نکردند، بلکه از آن حمایت کردند و آنها باید در برابر این نوع موضعگیریهای خود پاسخگو باشند.
سخنگوی وزارت خارجه همچنین در پاسخ به سوالی در مورد گفتوگوهای ایران و آمریکا گفت: من امروز در مورد گفتوگوهای ایران و اروپا توضیح دادم، در ارتباط با آمریکا فعلاً برنامهای برای گفتوگو با آمریکا نداریم.
وی ادامه داد: بارها ما گفتهایم که دیپلماسی از نظر ما یک ابزار و فرصت برای صیانت از منافع ملی ایران است و هر موقع به این نتیجه برسیم که باید از آن در جهت تحقق منافع ملی ایران استفاده کنیم، در این ارتباط دریغ و کوتاهی نخواهیم کرد.
بقایی با اشاره به سفر لاریجانی به روسیه گفت: دکتر علی لاریجانی بهعنوان فرستاده ویژه رئیسجمهور، حامل پیام و دیدگاههای کلان جمهوری اسلامی ایران درباره تحولات منطقهای، مسائل بینالمللی و روابط دوجانبه بود.
ایشان دیدار سازندهای با رئیسجمهور روسیه داشتند و در این دیدار درباره طیف گستردهای از موضوعات، بهویژه روابط دوجانبه و تحولات اخیر منطقه در سه تا چهار هفته گذشته، گفتوگو شد.
ارسال فرستاده ویژه به کشور هدف، امری کاملاً متعارف در روابط دیپلماتیک است که با توجه به اهمیت موضوعات و تحولات، صورت میگیرد.
دکتر لاریجانی نیز پیش از این، در همین جایگاه، سفرهایی به روسیه داشتهاند. وزارت امور خارجه نیز بهطور کامل در جریان این سفر بوده است.
«دونالد ترامپ» بار دیگر ایران را تهدید کرد و از حمله دوباره آمریکا به ایران خبر داد.
فرماندار شهرستان بروجن در خصوص شنیده شدن صدای انفجار در بروجن توضیحاتی ارائه کرده است.
سعید لیلاز در گفتوگو با خبرنگار سیاسی اقتصادآنلاین تأکید کرد: «من به هیچ فرد نظامی و امنیتی اعم از سپاه، ارتش یا وزارت اطلاعات اعتماد ندارم مگر اینکه خلافش ثابت شود. جمهوری اسلامی از نظر امنیتی و نظامی ضربهای بیسابقه خورده است.»
روزنامه جمهوری اسلامی: بیاعتنایی به مکانیسم ماشه ، تکرار همان خطای راهبردی است که در گذشته با «کاغذپاره» خواندن قطعنامههای سازمان ملل از سوی دولت وقت، هزینههای سنگینی به کشور تحمیل کرد.
Δ