نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
تفاهمنامه مشترک بین سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی در راستای کشاورزی پایدار با محوریت بازار امضا شد.
به گزارش بازار، امروز دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴ مراسم انعقاد تفاهم نامه مشترک بین سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی برگزار شد.
محمدرضا طلایی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و عوض علیزاده مقدم مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی بر نقش کلیدی تشکلهای کشاورزی در توسعه پایدار تأکید کردند.
محمدرضا طلایی با اشاره به تلاشهای ۱۲ روزه وزارت جهاد کشاورزی تحت مدیریت وزیر جهاد، اظهار کرد: در این مدت، مردم هیچ دغدغهای در حوزه تأمین غذا نداشتند.
وی صندوقهای حمایت از توسعه کشاورزی را نهادی پیشرو دانست که با حداقل امکانات، جایگاه ویژهای در بخش کشاورزی کسب کرده است.
مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به فعالیت بیش از ۹ هزار تشکل، فدراسیون، تعاونی و اتحادیه ملی، این مجموعهها را بازوی اصلی بخش کشاورزی دانست که ۵۰ تا ۶۰ درصد بذر و ۷۰ تا ۸۰ درصد کود کشور را تأمین میکنند.
وی افزود: تشکلها از جنس مردم هستند و در یک سال گذشته چالشهای بسیاری را رفع کردهاند، این تفاهمنامه گامی برای توسعه بازارمحوری و تقویت تولید و صادرات است.
این تفاهمنامه که با هدف تأمین سرمایه، توسعه سهامداری تعاونیها در صندوقها، ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای و اجرای خرید توافقی و تضمینی محصولات مزیتدار تدوین شده است، نهتنها نیازهای مالی تعاونیها را پاسخ میدهد، بلکه ارزش افزوده پایدار، تقویت اقتصاد روستایی و مدیریت هوشمند منابع را در راستای امنیت غذایی کشور محقق میکند.
طلایی و علیزاده مقدم هر دو بر اهمیت هم افزایی بین سازمان تعاون روستایی و صندوقهای حمایت تأکید کرده و ابراز امیدواری کردند که این همکاری به توسعه پایدار بخش کشاورزی منجر شود.
در حالی بازاری به بزرگی ۱.۵۹میلیارد دلار برای بازار جهانی دستگاه های بذرکار پیش بینی شده که به دلیل تقاضای جهانی برای افزایش بازدهی محصولات این بازار رشدی پیوسته را تجربه می کند.
اهواز- نجفیان، دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز از برگزاری دورههای آموزشی رایگان با مصوبه هیات رئیسه اتاق ویژه اعضا، دانشجویان و شرکتهای دانشبنیان تا اطلاع ثانوی خبر داد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: ۲۴۷ هزار و ۶۸۰ واحد صنفی پروانه دار در استان اصفهان فعالیت میکنند که ۶۱۹ هزار و ۲۰۰ نفر در آنها مشغول به کار هستند.
گمرکات مکلف شدند فهرست خودروهای مشمول اصلاح محاسبات گمرکی را فوری به سازمان حمایت اعلام کنند.
Δ