کارزاری با امضای مهمانان خارجی صداوسیما؛ تندیس‌ درویش در دست سحر امامی

مهمانان خارجی صداوسیما کارزار محکومیت تروریسم علیه رسانه را به صورت نمادین امضا کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین بین‌المللی بزرگداشت شهدای رسانه در نبرد با رژیم صهیونیستی شامگاه ۲۸ تیر در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد و پیمان جبلی، وحید جلیلی، محسن برمهانی معاون سیما، احمد نوروزی معاون برون مرزی، محسن شاکری نژاد رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما و جمعی از خانواده‌های شهدا در این مراسم حضور داشتند.

مهمان ویژه این مراسم اهالی رسانه، مستندسازان و چهره‌هایی از کشورهای آمریکا، ونزوئلا، الجزایر، لبنان و … بودند.

افتتاحیه مراسم با اجرایی توسط آرمیتا رضایی نژاد دختر شهید هسته‌ای به زبان انگلیسی و توضیحاتی از پدرش و همچنین دیگر دانشمندان شهید هسته‌ای بود که برخی از آنها در سال‌های قبل و برخی در جنگ ۱۲ روزه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

در ادامه الهام عابدینی خبرنگار سیاسی اجرای این مراسم را بر عهده گرفت و از چهره‌های مختلفی از آتش نشان تا فاطمه تنهایی شهردار منطقه هشت که هر یک به نوعی در جنگ ۱۲ روزه وسط میدان بودند، دعوت کرد تا نکاتی را برای مهمانان خارجی بازگو کنند.

در ادامه احمد نوروزی معاون برون مرزی صداوسیما در سخنانی با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی عنوان کرد: خدا را شکر با عنایت الهی طرح دشمن نقش بر آب شد. امروز شما مهمانان بین المللی که این چند روز میزبانتان بودیم، دیدید که رژیم صهیون چگونه خلاف قواعد بین المللی عمل کرد و برای بقای خود چه جنایت را مرتکب شد.

وی اضافه کرد: ما اینجا برای بزرگداشت شهدای رسانه جمع شدیم؛ حرکت راویان حقیقت برای مبارزه با امپریالیسم و رژیم صهیونی نزدیک به هفت دهه عمر دارد.

نوروزی تصریح کرد: بیش از ۲۳۰ شهید عزیز که در بیش از ۶۰۰ روز جنایت رژیم صهیونیستی در غزه همکاران ما بودند به شهادت رسیدند. صهیونیست معتقد است که با هفت جبهه در جنگ است و شما اهالی رسانه جبهه هشتم هستید.

وی در ادامه خطاب به اهالی رسانه عنوان کرد: از همه مهمانان که از نقاط مختلف دنیا برای اعلام همبستگی با مردم ایران حضور پیدا کردند ممنون هستیم و امیدواریم این گردهمایی باعث شود این جنایت بزرگ فراموش نشود.

نوروزی در پایان سخنانش خبر داد: از امروز یک حرکت جهانی آغاز خواهد شد، امروز به عنوان روز تروریسم علیه رسانه ثبت می‌شود تا ۲۶ خرداد و ۱۶ ژوئن را تثبیت کنیم و به یاد همه شهدای حقیقت باشیم.

در بخش دیگری از این مراسم احمدرضا درویش کارگردان سینما با تقدیم سیمرغ خود به سحر امامی تصریح کرد: ما در دفاع مقدس دو، چیزهای عجیبی دیدیم. خط شکن در خط مقدم جبهه جنگ در دفاع از شرافت ما یک زن یعنی سحر امامی بود.

وی اضافه کرد: بر همه عزیزان پشت صحنه درود می‌فرستم آنجایی که شخصیت‌ها شکل می‌گیرد. وقتی شخصیت سحر امامی شکل گرفت معلوم بود که در یک پشت صحنه‌ای یک هومن خلیلی، یک صدابردار و نورپرداز متبحر وجود دارد و چه خوب که با حضور اینها این صحنه رسانه ملی و این صحنه سینمای ایران تولید شد.‌

وی با اشاره به این ایام عنوان کرد: در آن روز ما متأثر شدیم اما خانواده ما خانواده‌تر و انقلاب ما انقلابی‌تر شد.

درویش در پایان سخنانش گفت: ممنونم از همه شما که برای عزت و احترام ایران جنگیدید و افتخار آوردید.

سحر امامی نیز در ادامه بعد از دریافت تندیس درویش و با یادی از خبرنگاران گفت: حسنیه سادات شبیری، حسینی بای، سجاد وهابی، زهرا خلیلی و صدها نام دیگر این روزها فعالیت کردند و عنوان تلاشگر عرصه خبر را به خود اختصاص دادند.

وی اضافه کرد: اگر قابی ماندگار می‌شود حاصل حلقه‌های یک زنجیر به نام اتحاد و خبرنگاران است. با ادای احترام به احمدرضا درویش این سیمرغ بلورین را به پاس همه تلاش‌های همکارانم در معاونت سیاسی به همه آنها تقدیم می‌کنم.

در پایان این مراسم خبرنگاران و مهمانان بین‌الملل به صورت نمادین کارزاری را امضا کردند که خطاب به دبیر سازمان ملل متحد است و هدفش این است که روز حمله به ساختمان شیشه‌ای برای روز محکومیت تروریسم علیه رسانه ثبت جهانی شود.

مرضیه هاشمی خطاب به این مهمانان خارجی گفت: امیدوارم وقتی به کشورهای خودتان برمی‌گردید حقیقت را درباره آنچه اتفاق افتاده است، بیان کنید. برخی رسانه‌ها درباره ایران سیاه نمایی می‌کنند و ایران را به عنوان تروریست نشان دادند اما ایران درواقع قربانی تروریسم است. به عنوان یک آمریکایی که در ایران هستم افتخار می‌کنم پیش شما ایرانیان زندگی می‌کنم.

در این مراسم از جایزه‌ای با عنوان سحر امامی نیز رونمایی شد که قرار است در هر دوره از جشنواره رسانه‌ای صبح به مجاهدان عرصه رسانه اهدا شود که جایزه این دوره به هومن خلیلی کارگردان اتاق فرمان در روز حمله به ساختمان شیشه‌ای تعلق گرفت.