نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
سنندج – قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی که چهار شهرستان بانه، سقز، مریوان و سروآباد را شامل می شود به صورت رسمی در استان کردستان آغاز شد.
به گزارش خبرنگار بازار، بعد از چالش های مختلف، قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان از صبح امروز یکشنبه به صورت رسمی در استان کردستان آغاز به کار کرد.
بر اساس این قانون، از این پس فعالیت های تجاری در مرزهای چهار شهرستان بانه، سقز، مریوان و سروآباد دارای معافیت های زیادی خواهند بود.
استاندار کردستان در این خصوص اظهار کرد: با اجرای این قانون، حقوقات گمرکی و سود بازرگانی برای کالاهای وارد شده از مرزهای چهار شهرستان کردستان صفر و مالیات بر ارزش افزوده نیز، پنج درصد است.
آرش زره تن لهونی بیان کرد: با توجه به این معافیتها، قیمت ۹۰ قلم کالای مجاز وارد شده از مرزهای کردستان بسیار کمتر از قیمت آن در سایر نقاط کشور خواهد بود و این امر موجب خرید به صرفه برای هم وطنان است.
وی افزود: در این قانون پیشبینی شده، مالیات بر ارزش افزوده کالاهای وارداتی هم در همان شهرستان صرف شود.
وی با اشاره به چگونگی اجرایی کردن این قانون در استان کردستان، گفت: شهرستانهای بانه مریوان، سروآباد و سقز مشمول این قانون میشوند اما اجرای آن در شهرستان سقز نیازمند فراهم شدن زیرساختهاست.
استاندار کردستان عنوان کرد: سال گذشته ۲۸ میلیون دلار کالا از مرزهای کردستان وارد شده، اما سهم استان از محل اجرای این قانون ۵۴۰ میلیون دلار است که اگر به درستی از آن استفاده شود، میتواند اقتصاد ما را متحول کند.
این قانون در شش ماده و ۹ تبصره در جلسه علنی روز چهارشنبه مورخ ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ مجلس تصویب و در تاریخ ۱۶ بهمن سال۱۴۰۲ به تأیید شورای نگهبان رسید.
معاونان گمرک ایران امروز یکشنبه با حضور در مرز رسمی پرویزخان، روند خدمات گمرکی در این مرز را بررسی کردند.
رئیس اتاق تعاون ایران گفت: علیرغم اتفاقات اخیر، مصممتر از قبل و همگام با مشارکت حداکثری و فعال شرکت های معتبر داخلی و خارجی، امسال نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان برگزار میشود.
فائو در چشم انداز جهانی گندم از رشد تولید، کاهش ذخایر و بهبود تجارت بینالمللی گندم به واسطه افزایش تقاضای واردات از سوی کشور چین، ترکیه، ایران، اندونزی، پاکستان و سوریه خبر داد.
طبق آمارها در سال ۲۰۲۵ بازار جهانی بذر بالغ بر ۷۷میلیارد دلار ارزش گذاری شده است و پیش بینی می شود تا سال۲۰۳۳ با ثبت نرخ رشد مرکب سالانه ۴.۵درصد به ۱۱۱.۴۲ میلیارد دلار برسد.
Δ