نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اکوایران، رضا روان پارسا، گفت در بسیاری از موارد با جوانانی روبرو هستیم که در دهه سوم یا چهارم زندگی دچار سکته قلبی و یا تنگی عروق خونرسان به قلب میشوند. کسانی که شاید هنوز با توجه به شرایط سنی شأن حتی برای یک نوبت چکاپ قلبی هم اقدام نکرده اند. وی افزود: […]
به گزارش اکوایران، رضا روان پارسا، گفت در بسیاری از موارد با جوانانی روبرو هستیم که در دهه سوم یا چهارم زندگی دچار سکته قلبی و یا تنگی عروق خونرسان به قلب میشوند. کسانی که شاید هنوز با توجه به شرایط سنی شأن حتی برای یک نوبت چکاپ قلبی هم اقدام نکرده اند.
وی افزود: در سالهای اخیر شاهد افزایش نگران کننده بروز سکته قلبی در جوانان ایرانی بودهایم به طوری که متوسط سن سکته قلبی در ایران از حدود ۶۰ تا ۷۰ سال به ۴۰ تا ۵۰ سال کاهش یافته است. در حالی که چند دهه قبل حمله قلبی بین جوانان بسیار نادر بود، اکنون سهم جوانان زیر ۴۰ سال از سکتههای قلبی در کشور بین ۵ تا ۱۰ درصد برآورد میشود. عددی که برای این گروه سنی، زنگ خطری جدی تلقی میشود.
روان پارسا ادامه داد: برخی از این جوانها با توجه به سن پایین و نداشتن سابقه قلبی خانوادگی، خودشان هم باور نمیکنند که ممکن است دچار بیماری قلبی شده باشند.
این متخصص قلب و عروق، در مورد دلیل بروز این پدیده گفت: بخشی از آن به دلیل عوامل خطر سنتی مانند فشار خون بالا، قندخون بالا و یا چربی خون بالا است که در بسیاری موارد به دلیل عدم وجود علائم بالینی واضح و عدم غربالگری مناسب، تا سنین بالاتر تشخیص داده نشده باقی میمانند و زمینه ساز درگیری عروق قلبی میگردند.
وی افزود: اما چیز دیگری که در کنار این موارد به صورت پنهان کار خودش را میکند، سبک زندگی امروزی ما است. تغذیه ناسالم، استرس مزمن، استعمال دخانیات، کم تحرکی، خواب نامنظم و…، تمامی این موارد دست به دست هم میدهند تا بدنهایی که باید در اوج توان خود باشند، از درون دچار بیماری شوند. یعنی مثلاً یک جوان ۳۰ ساله که هر روز قلیان یا سیگار میکشد، عملاً رگهایش را به سمت انسداد پیش میبرد.
روان پارسا در گفتگو با خبرگزاری مهر بیان داشت: در آنژیوگرافیهایی که برای بیماران جوان انجام میدهیم گاه با گرفتگیهای بسیار جدی در عروق اصلی قلب مواجه میشویم. رگهایی که خود بیماران هم خود بیماران هم باور نداشتند که در حال بسته شدن تدریجی هستند.
این متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی، اظهار داشت: شاید تلخ باشد، اما بسیاری از مرگهای ناگهانی در جوانان ناشی از بیماریهای پنهان قلبی است. بیماریهایی که اگر فقط چند ماه زودتر تشخیص داده میشدند به راحتی قابل کنترل بودند.
وی در پایان افزود: پس اگر احساس خستگی زودرس، تپش قلب، تنگی نفس یا دردهای گه گاهی در قفسه سینه دارید، حتی اگر هنوز به سنین ۳۰ یا ۴۰ سالگی هم نرسیده اید، موضوع را جدی بگیرید. یک بررسی ساده قلبی شاید همان کاری باشد که بعدها جان شما را نجات دهد و یا از بروز آسیبهای جدی قلبی مصون دارد.
به گزارش اکوایران، حمیدرضا سهرابی، معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از آغاز عملیات اجرایی ۲۲۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای تحت مسئولیت بنیاد خبر داد و گفت: تاکنون نیز ۱۹ هزار واحد تحویل متقاضیان شده است. بنا به گزارش مهر، معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: طبق برنامهریزیهای انجام شده […]
به گزارش اکوایران، بر اساس دادههای شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، میانگین مصرف آب شرب در ایران حدود ۱۹۵ لیتر به ازای هر نفر در شبانهروز است؛ رقمی که نسبت به الگوی تعیینشده (۱۳۰ لیتر) فاصله قابلتوجهی دارد. در این میان، برخی استانها با مصرف بالاتر از میانگین ملی، سهم بیشتری در فشار بر […]
به گزارش اکوایران و به نقل از ایسنا، سید جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران، در تشریح این حادثه گفت: ساعت ۱۵:۵۶ بعدازظهر امروز شنبه یک مورد آتش سوزی در یک برج مسکونی به آدرس بزرگراه شهید خرازی شهرک خرازی به آتش نشانی اعلام میشود که بلافاصله ۳ ایستگاه آتش نشانی به همراه تجهیزات پشتیبانی از جمله […]
به گزارش اکوایران، عباس علیآبادی در گفتوگویی تلویزیونی با بیان اینکه هنوز در برخی ذهنیتها این تصور وجود دارد که کشور ما در منطقهای پرآب قرار دارد، در حالی که اینگونه نیست، اظهار کرد: گاهی شاهد استفاده نادرست از آب، مانند شستوشوی منازل و خودروها با آب شرب، هستیم که این موارد باید بهطور جدی […]
Δ