نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
استفاده از DNS برای مخفیسازی بدافزارها، به هکرها امکان میدهد تا از سد ابزارهای امنیتی عبور کنند. این روش میتواند به تهدیدی جدی برای امنیت شبکهها تبدیل شود.
به گزارش خبرآنلاین، به تازگی پژوهشگران شرکت امنیتی DomainTools از روشی پرده برداشتهاند که در آن، بدافزارها درون رکوردهای DNS پنهان میشوند. روشی که نه تنها هوشمندانه است، بلکه بهسختی توسط سامانههای معمول ضدویروس قابل ردیابی است.
در این تهدید تازه، فایل بدافزار ابتدا به جای ارسال مستقیم، به کدهای هگزادسیمال (ترکیبی از اعداد ۰ تا ۹ و حروف A تا F) تبدیل میشود. این کدها به صدها بخش کوچک تقسیم شده و در رکوردهای TXT مربوط به زیردامنههای یک سایت مشخص ذخیره میشوند. مهاجم سپس با ارسال درخواستهای ظاهراً بیضرر DNS، این بخشها را بازیابی کرده و مجدداً به یک فایل باینری قابل اجرا تبدیل میکند.
نکته مهم این است که ترافیک DNS معمولاً توسط آنتیویروسها و فایروالها نادیده گرفته میشود، زیرا بخش اعظم تمرکز آنها روی ترافیک وب و ایمیل است. با گسترش استفاده از روشهایی مثل DNS over HTTPS (DoH) و DNS over TLS (DoT)، تحلیل ترافیک DNS حتی برای سازمانهای پیشرفته نیز دشوارتر شده است. این روشها ترافیک DNS را رمزنگاری میکنند تا فقط سرور مقصد بتواند محتوای آن را ببیند.
استفاده از رکوردهای DNS برای پنهانسازی اسکریپتهای مخرب موضوع جدیدی نیست. پیشتر، از رکوردهای TXT برای قرار دادن اسکریپتهای PowerShell استفاده شده بود. اما روش اخیر که در آن، فایل کامل بدافزار بهشکل کد هگزادسیمال در رکوردهای DNS پنهان میشود نسبتاً ناشناختهتر است و میتواند آغازی برای موج جدیدی از حملات باشد.
منبع: arstechnica
۵۸۵۸
در روزهای اخیر واکنشها به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه ها و اتفاقات بعد از آن مسابقه، بازتاب زیادی در فضای رسانه ای و مجازی داشته است. بخش مهمی از این ماجرا به واکنشهایی که از سوی اکانت های جعلی چهره هایی سرشناس مثل علیرضا دبیر و وحید شمسایی نسبت به این ماجرا منتشر شد، ربط داشت و حساسیت زیادی نیز ایجاد کرد تا جایی که با تکذیب این چهره ها همراه شد،
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر لزوم گسترش همکاریهای ایران و عراق در تأمین شبکه ارتباطی با کیفیت برای زائران اربعین حسینی (ع) تأکید کرد و از اعزام هیأتی ایرانی به عراق برای هماهنگیهای بیشتر خبر داد.
اصطلاحاتی مانند «اینترنت ملی» و «اینترنت طبقاتی» در ایران موجب پنهانسازی واقعیت محدودیتها شده و نگرانیهای زیادی درباره نابرابری و تبعیض اینترنتی ایجاد کرده است. نظرسنجی خبرآنلاین نشان میدهد کاربران خواهان اینترنت آزاد، عادلانه و بدون فیلتر هستند و به تغییرات جدی در سیاستهای ارتباطی امید دارند.
سخنگوی کرملین گفت که پیامرسان واتساپ محبوبترین سرویس در روسیه است، اما طبق قوانین روسیه وظایف خاصی دارد.
Δ