نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل توسعه فناوریهای نوین وزارت ارتباطات گفت: پس از اختلال رخ داده در سیستمها و مسیریابها، کاربران تاکسیهای اینترنتی و پیکهای موتوری دچار مشکلات بسیاری شدند اما باید بپذیریم که یک اتفاقی در کشور ما رخ داده و به دستگاههایی که در این زمینه حساس هستند حق داد تا عادی شدن شرایط محدودیتهایی را وضع کنند.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از ایسنا، حسن میثمی، مدیر کل توسعه فناوریهای نوین وزارت ارتباطات درباره اختلال در GPSها اظهار کرد: پس از اختلال رخ داده در نویگیشن سیستمها یا مسیریابها، کاربران تاکسیهای اینترنتی و پیکهای موتوری دچار مشکلات بسیاری شدند.
وی در یک برنامه تلویزیونی تأکید کرد: اما باید بپذیریم که یک اتفاقی در کشور ما رخ داده و به دستگاههایی که در این زمینه حساس هستند باید حق داد تا عادی شدن شرایط محدودیت هایی را وضع کنند. چیزی که در ۱۲ روز مشاهده کردیم نیازمند این است که بررسی و بعد محدودیتها برطرف شود چراکه امنیت مردم بسیار مهم است.
میثمی گفت: اساساً سران رده بالای کشوری و لشکری به هیچ وجه نباید از این ابزارها با پروتکلهای مشخصی استفاده کنند؛ اما درباره آن چیزی که برای مردم نگران کننده باشد تأکید میشود که به دلیل اینکه قانون اجازه داده و همه جوانب سنجیده شده میتوانند با خیال راحت و با حفظ ملاحظات لازم مانند اینکه اطلاعات شخصی خود را به هر کسی ندهند؛ استفاده کنند.
۵۸۵۸
وحید فرید، کارشناس فناوری بر این باور است که نبود دسترسی آزاد به اینترنت، خود بهنوعی یک راه برای ناامنشدن فضای کاربری باز میکند و کاربران هم از آنچه در حال وقوع است آگاه نیستند.
در نشست عصر سهشنبه شورایعالی فضای مجازی که با حضور سران قوا برگزار شد، آییننامه اجرایی کمیته «تسهیل فعالیت کسبوکارهای اقتصاد دیجیتال» به تصویب رسید.
در پنلی که با هدف بررسی آینده حکمرانی اینترنت در ایران برگزار شد، آرش وکیلیان با نگاهی ساختاری و تطبیقی، از ضعف مدل کنترلی کشور گفت و نسبت به تمرکز صرف بر فیلترینگ هشدار داد: «هیچیک از الگوهای موفق جهانی را نداریم؛ فقط روی کنترل فنی ایستادهایم، آنهم بدترین نوعش.»
سخنگوی دولت اعلام کرد: دولت بر ارائه اینترنت آزاد، فراگیر و باکیفیت برای همه مردم تأکید دارد و آنچه در شورایعالی فضای مجازی تصویب شده، ارتباطی با محدودسازی اینترنت ندارد.
Δ