نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رقابت در احراز هویت بیومتریک وارد مرحلهی تازهای شده است و برخی برندهای چینی درحال آزمایش ترکیبی شگفتانگیز از دو فناوری پیشرفته هستند.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، تشخیص چهرهی سهبعدی هنوز هم یکی از قابلیتهای لوکس بازار گوشیهای هوشمند محسوب میشود و درحال حاضر فقط اپل بهطور مداوم از آن در گوشی آیفون بهره میبرد. اکنون طبق گزارشی جدید، تعدادی از برندهای چینی فعال در حوزهی اندروید درحال آزمایش گوشیهایی با دوربین سلفی زیر نمایشگر و فناوری تشخیص چهرهی سهبعدی هستند.
طبق ادعای افشاگر مشهور چینی با نام Digital Chat Station، امکان دارد بهزودی شاهد عرضهی اولین گوشیهایی باشیم که با استفاده از دوربین سلفی مخفیشده زیر نمایشگر، امکان احراز هویت بیومتریک را فراهم میکنند. البته فعلاً هیچ برند یا مدل خاصی معرفی نشده است.
در دنیای اندروید، فقط تعداد انگشتشماری از گوشیها از سیستم تشخیص چهرهی سهبعدی بهره میبرند و آنر یکی از معدود برندهایی است که این ویژگی را در اختیار کاربران قرار میدهد. گوشی مجیک ۷ پرو جدیدترین نمونه از این فناوری در محصولات آنر محسوب میشود.
در سوی دیگر، فناوری دوربین سلفی زیر نمایشگر قبلاً در گوشیهای مختلف، بهویژه مدلهای سری نوبیای ZTE، دیده شده است. برای مثال، Z70S اولترا یکی از جدیدترین مدلهایی است که از این فناوری بهره میبرد.
۵۸۵۸
محمد کشوری، مدیر اندیشکده طیف، در ادامه پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران، گفت:« سیاستهای فیلترینگ و محدودیت، شبکه را در برابر حملات سایبری آسیبپذیرتر کردهاند.»
آرین اقبال، پژوهشگر شبکه و برنامهنویس در پنل تخصصی «فناوری، امنیت و آینده ایران» گفت:«مقابله با فیلترشکنها سیاستی شکستخورده است. پافشاری بر آن، تنها باعث زامبی شدن کاربران، آلودگی شبکه و تضعیف امنیت ملی میشود. راهحل، بازبینی در سیاستها و بازگشت به حکمرانی علمی و مبتنی بر تخصص است، نه تداوم محدودسازی و پاککردن صورتمسئله.»
در ادامه پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران» که در جریان نشست «اینترنت و آینده ایران» برگزار شد، بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، با تأکید بر ضرورت آسیبشناسی دقیق وضعیت فعلی کشور در حوزه امنیت سایبری، به مجموعهای از چالشهای ساختاری اشاره کرد که مانع شکلگیری یک سیاست امنیتی کارآمد در ایران شدهاند.
در بخش دیگری از پنل «فناوری، امنیت و آینده ایران»، محمد کشوری، مدیر اندیشکده طیف، با تأکید بر ناکارآمدی رویکردهای قدیمی در مواجهه با تهدیدات سایبری، از نیاز به پارادایم جدید امنیتی در کشور سخن گفت.
Δ