نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
با وجود غیبت گوشی تاشوی سهصفحهای سامسونگ در مراسم Unpacked اخیر، مدیر بخش موبایل این شرکت اعلام کرده که این محصول در سال جاری میلادی به بازار خواهد آمد.
نگار علی- «تیام رو»، رئیس بخش تجربه دستگاههای سامسونگ، در گفتوگو با Korea Times تأیید کرده که گوشی سهتایی این شرکت، که فعلاً شایعات آن را با نام Galaxy G Fold معرفی کردهاند، مراحل نهایی توسعه را پشت سر میگذارد. او گفته: «در حال حاضر تمرکز ما روی بهبود کیفیت محصول و تجربه کاربری آن است، اما هنوز نام نهایی دستگاه مشخص نشده.»
به گفته یکی از مدیران سامسونگ که نامش فاش نشده، سختافزار گوشی سهتایی مدتهاست طراحی شده و آماده تولید است، اما شرکت در حال بررسی این موضوع است که آیا واقعاً تقاضایی برای چنین فرمفکتوری وجود دارد یا نه. او گفته: «ما مدتهاست گوشی سهتایی را طراحی کردهایم، اما هنوز در حال بررسی هستیم که آیا این شکل جدید واقعاً برای کاربران کاربردی هست یا نه.»
پیشتر نیز سامسونگ در ماه ژانویه، نمونه مفهومی گوشی تاشوی سهصفحهای را به نمایش گذاشته بود و حتی در برخی فایلهای انیمیشن رابط کاربری One UI ۸ نیز ردپایی از آن دیده شده بود. با این حال، در مراسم اخیر سامسونگ، تنها مدلهای جدید Z Fold ۷، Z Flip ۷ و سری واچ ۸ معرفی شدند.
در حال حاضر، تنها گوشی تاشوی سهصفحهای موجود در بازار، Mate XT از هواوی است. اگر سامسونگ امسال این محصول را عرضه کند، میتواند یکبار دیگر رهبری نوآوری در بازار موبایلهای تاشو را به دست بگیرد.
۲۲۷۲۲۷
نسخه کلاسیک واچ ۸ با همان حاشیه چرخان دوستداشتنی، حالا با چیپ جدید، نمایشگر درخشانتر و دکمهای از جنس مدل اولترا وارد میدان شده؛ اما این بار ترکیبی هوشمندانه از سنت و نوآوری است.
در دنیایی که متقاضیان شغل هر روز خلاقانهتر ظاهر میشوند، فردی با اقدامی عجیب توانست توجه کاربران اینترنت را به خود جلب کند؛ آن هم با رزومهای که ناقص چاپ شده است.
معاون سیاستگذاری وزارت ارتباطات سیاستگذاری نادرست، مداخلههای نابهجا و قیمتگذاری دستوری را از عوامل موثر در کاهش تابآوری این کسبوکارها در شرایط بحرانی خواند. او همچنین اعلام کرد که موضع وزارتخانه در برابر سیاست فیلترینگ گسترده و دسترسی عدهای خاص به اینترنت «مقابلهای» بوده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با معاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، به منظور بررسی چارچوب پیشنهادی اجرای برنامه حکمرانی دادهمحور، بند ۶ سند «نقشه راه دولت هوشمند» و «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی»، بر «لزوم تدوین سندی جامع و قابل اجرا» تاکید و هدف از حکمرانی دادهمحور را جلوگیری از موازیکاری و فعالیتهای بینتیجه عنوان کرد.
Δ