نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
اجلاس جهانی تعاون ۲۰۲۴ امروز با حضور رئیس اتاق تعاون ایران، مقامات بلندپایه کشورهای مختلف و هیاتی مرکب از مدیران بخش تعاون ایران و سخنرانی مدیرگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری افتتاح شد.
به گزارش بازار، اجلاس جهانی تعاون ۲۰۲۴ امروز با حضور نخست وزیر هند، دبیر کل سازمان ملل متحد، رئیس اتاق تعاون ایران، مقامات بلندپایه کشورهای مختلف و هیأتی مرکب از مدیران بخش تعاون ایران و سخنرانی مدیرگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در دهلی نو پایتخت کشور هند افتتاح شد.
در مراسم افتتاحیه اجلاس جهانی تعاون، علی آقامحمدی، مدیر گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری به عنوان سخنران مراسم افتتاحیه و بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران به نمایندگی از کشورمان و قاره آسیا در حضور دبیر کل سازمان ملل به ارائه سخنرانی میپردازند.
بر اساس این گزارش، این رویداد با موضوع «تعاونها، سازندگان رفاه برای همه» بر توسعه دستورالعملی برای تسریع در دستیابی به اهداف توسعه پایدار تمرکز دارد.
اجلاس جهانی تعاون بزرگترین گردهمایی تعاونگران از تمام جهان بوده که سخنرانیهای الهام بخش و نکات مهمی در خصوص تعاونیها ارائه میشود و نمایندگان تعاونیها از سراسر جهان، نقش تعاونیها را در ایجاد آیندهای صلحآمیز و مرفه برای همگان مورد بررسی قرار داده و برنامهریزی برای سال جهانی تعاون ۲۰۲۵ را آغاز خواهند کرد.
گفتنی است سال ۲۰۲۵ از سوی سازمان ملل متحد، به عنوان سال جهانی تعاون با شعار «تعاونیها دنیای بهتری میسازند»، نامگذاری شده و این موضوع در اجلاس مذکور و با حضور دبیر کل سازمان ملل متحد به صورت رسمی اعلام میگردد.
یادآور میشود، اجلاس جهانی تعاون تا ۳۰ نوامبر (۱۰ آذرماه) در کشور هند ادامه دارد.
دبیر انجمن صنفی پالایش کشور جنگ ۱۲ روزه ایران و اسراییل و تعطیلی های بعد از آن را دلیل کاهش صادرات محصولات پالایشی اعلام کرد و گفت: کاهش تولید، شایعه است.
کارشناس خودرو می گوید: تعرفه های فعلی ظلم به مصرف کننده است؛ این تعرفه ها باعث شد که مردم خودروهای بی کیفیت چینی بخرند و رقابتی نیست که به سود مصرف کننده و تنوع بخش بازار باشد.
کرمان- طبیب زاده، رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان از اولین حضور سازمانیافته تولیدکنندگان کرمانی در نمایشگاه های بین المللی از جمله گلفود دبی با حمایت اتاق بازرگانی خبر داد.
در بحبوحه نظم جهانی در حال تغییر و نیاز مبرم به اتحادهای جدید و پایدار، اتحاد باکو-عشقآباد میتواند به عنوان الگویی برای همکاری منطقهای عمل کند.
Δ