نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه طرح گزیر نظام بانکی اکنون در کمیته پولی، ارزی و بانکی کمیسیون اقتصادی مجلس در حال بررسی است، گفت: طرح گزیر بانک ها را وادار می کند که در مسیر درستی حرکت کنند و قطعا در این مسیر کاهش تورم، رونق تولید و تقویت ارزش پول ملی را شاهد خواهیم بود.
غلامحسین زارعی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، به طرح گزیر نظام بانکی اشاره کرد و گفت: طرح گزیر نظام بانکی اکنون در کمیته پولی، ارزی و بانکی کمیسیون اقتصادی در حال بررسی است و حدود چندین جلسه هم با مسئولان دستگاه های مختلف برگزار کرده است تا با دقت لازم روی این موضوع کار شود.
وی افزود: با تصویب این طرح، سالم سازی بانک ها را شاهد خواهیم بود و این طرح به دنبال این است که بانک های ناسالم از چرخه فعالیت خارج شوند و در حقیقت حکمرانی نظام بانکی را ساماندهی می کند؛ یعنی دیگر بانک هایی که در گذشته مشکلاتی را برای مردم بوجود می آورند اصلا وجود نخواهند داشت.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد: در جلسات مختلفی که برای بررسی این طرح برگزار شده است نظرات مرکز پژوهش های مجلس، کارشناسان پولی و بانکی و دیگر دستگاه ها اخذ شده تا بتوانیم چنین طرحی را به تصویب برسانیم.
این نماینده مردم در مجلس گفت: طرح گزیر بانک ها را وادار می کند در مسیر درستی حرکت کنند و قطعا در این مسیر کاهش تورم، رونق تولید و تقویت ارزش پول ملی را شاهد خواهیم بود.
به گزارش خانه ملت، طرح گزیر نظام بانکی اکنون در دستور کار بررسی کمیته پولی، ارزی و بانکداری کمیسیون اقتصادی مجلس قرار دارد. هدف اصلی این طرح، اصلاح ساختاری در نظام بانکی کشور، مقابله با ناترازی بانکها و حفظ منافع سپردهگذاران خرد عنوان شده است.در این طرح تاکید شده وجود بانکهای ناسالم و نبود سازوکار قانونی برای اصلاح یا انحلال آنها، یکی از دلایل اصلی تداوم تورم مزمن، کاهش ارزش پول ملی و اختلال در تأمین مالی تولید در کشور بوده است و این طرح با هدف ایجاد بسترهای قانونی برای «بازسازی» و «گزیر» مؤسسات ناسالم تدوین شده است.
زار سرمایه ایران درگیر دو جبهه خطرناک شده است؛ از یکسو سایه سنگین جنگ و از سوی دیگر، ابهام در مذاکرات. در چنین شرایطی، تنها یک نسخه نجاتبخش باقی مانده: مداخله مستقیم دولت. پیام الیاس کردی، کارشناس بازار سرمایه، از پنج رفتار کلیدی سرمایهگذاران و سناریوی بازگشت بورس با آتشبس میگوید.
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ