نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
دوربینهای تعبیه شده در کنار کاسه توالت میتوانند از مدفوع کاربر عکس بگیرند تا با کمک هوش مصنوعی تحلیل شود و بررسیهایی را درباره سلامتی کاربر ارائه دهد.
به گزارش خبرآنلاین، «ترون»(Throne) یک استارتآپ مستقر در شهر آستین آمریکاست. این استارتآپ، دوربینهایی را میفروشد که به کناره کاسه توالت میچسبند و از مدفوع کاربر عکس میگیرند. این سیستم از هوش مصنوعی برای بررسی مدفوع به عنوان راهی برای تعیین مواردی مانند سلامت روده و هیدراتاسیون استفاده میکند.
به نقل از ایسنا، «ترون» فناوری خود را «هوش مصنوعی روده» مینامد. به گفته این شرکت، هوش مصنوعی آن توسط پزشکان آموزش دیده است تا به کاربران کمک کند که بفهمند مدفوع چه چیزی درباره سلامتی آنها میگوید. پزشکان به دنبال نشانههای گوناگون سلامتی هستند که در مواد زائد بدن یافت میشوند؛ از جمله تغییرات ظریف در ادرار برای تعیین سطح هیدراتاسیون.
هنگامی که درباره دوربین توالت صحبت میشود، نگرانیهایی به وجود میآید. تک کرانچ با ترون تماس گرفت تا ایده بهتری را درباره آنچه این شرکت برای مقابله با پرچم قرمز اجتنابناپذیر امنیت و حریم خصوصی انجام میدهد، به دست بیاورد.
این شرکت در واکنش به درخواست تک کرانچ، صفحه حریم خصوصی و امنیت را منتشر کرد که برخی از این اقدامات را تشریح میکردند. بدون شک، پرسش صدر فهرست این است که ترون دقیقا چه چیزی را ضبط میکند و چگونه این تصاویر را مورد استفاده قرار میدهد.
ترون نوشت: ما فقط از محتویات کاسه توالت شما عکس میگیریم. هرگونه داده دیگری به مأموریت ما بیربط است و میتواند توانایی ما را برای ارائه اطلاعات بهداشتی دقیق به خطر بیندازد. ما از فناوری تشخیص تصویر برای حذف خودکار تصاویر غیر مرتبط استفاده میکنیم. این تضمین میکند که فقط دادههای مربوط به توالت حفظ میشود.
کاربران میتوانند برای دسترسی کامل به دادههای خود درخواست بدهند تا ببینند که ترون در حال جمعآوری چه چیزهایی است. همچنین، شرکت در صورت درخواست کاربر، همه چیز را حذف خواهد کرد. همه دادهها در سرورهای شرکت رمزگذاری میشوند.
ترون اضافه کرد: ما به دادههای کاربران دسترسی نداریم. گروه ما فقط دادههای ناشناس و انبوه را تحلیل میکنند. این بدان معناست که نمیتوان دادهها را برای رسیدن به کاربر آنها ردیابی کرد.
۵۸۵۸
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۴) با حضور در جلسه صحن علنی مجلس گزارشی درباره وضعیت ارتباطات در دوره جنگ ۱۲ روزه به نمایندگان ارائه داد.
ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، صبح امروز در جلسه علنی مجلس حاضر شد تا گزارشی درباره وضعیت امنیت شبکه در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه دهد.
Δ