نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا؛ علیرضا نثاری، نماینده مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر ضرورت حذف واسطهها در بازار خودرو، معتقد است عرضه خودرو در بورس کالا میتواند گامی مثبت در جهت شفافیت و کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار باشد، اما به شرطی که خود به ابزاری برای واسطهگری جدید تبدیل نشود. […]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا؛ علیرضا نثاری، نماینده مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر ضرورت حذف واسطهها در بازار خودرو، معتقد است عرضه خودرو در بورس کالا میتواند گامی مثبت در جهت شفافیت و کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار باشد، اما به شرطی که خود به ابزاری برای واسطهگری جدید تبدیل نشود.
نثاری تصریح کرد: از جهت شفافیت و رقابت، عرضه خودرو در بورس میتواند کار را بهتر کند، اما باید مراقب بود یک لایه میانی جدید شکل نگیرد که عملاً دوباره همان حلقه واسط بین تولیدکننده و مصرفکننده باشد.
به گفته این نماینده مجلس، قرار است بورس دست دلال را کوتاه کند؛ این نماینده مجلس، با اشاره به تفاوت قابلتوجه قیمت کارخانه و بازار خودرو، گفت: مثلاً خودرویی را کارخانه با قیمت ۵۰۰ میلیون تومان عرضه میکند، ولی در بازار آزاد به حدود یک میلیارد تومان رسیده است. این ۵۰۰ میلیون تفاوت مستقیم به جیب دلال میرود. اگر عرضه در بورس طوری باشد که این سود به تولیدکننده برسد و مصرفکننده هم با شفافیت خرید کند، اقدام خوبی است.
او در ادامه گفت: اگر قرار باشد منِ مصرفکننده واقعی بتوانم با پرداخت ۸۰۰ میلیون تومان مستقیماً خودرو بخرم، بدون اینکه کسی در میانه راه از کد ملی من سوءاستفاده کند، آن وقت میتوان گفت عرضه خودرو در بورس موفق بوده است.
نثاری تأکید کرد که اصل هدف از ورود خودرو به بورس باید شفافیت، حذف دلال و رساندن سود به تولیدکننده و کاهش هزینه برای مصرفکننده باشد.
وی گفت: اگر این اتفاق بیفتد، من بهشدت موافقم. ولی باید مراقب باشیم ساختارهایی که قبلاً ریشه دلالی داشتند، حالا با شکل جدید و رسمیتری بازتولید نشوند.
نثاری تأکید دارد که در بورس، حداقل پولی که مصرفکننده پرداخت میکند به جیب خودروساز میرود، نه دلالی که بدون زحمت فقط از رانت ثبتنام و اطلاعات کد ملی سود میبرد.
از نگاه او، اگر نظارت تقویت شود و حلقههای واسط حذف شوند، بورس میتواند مسیری مطمئن، رقابتی و پایدار برای اصلاح بازار خودرو باشد؛ مسیری که نه خریدار را سرگردان میکند، نه تولیدکننده را زیانده نگه میدارد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد ۱۲۸ هزار و ۱۳۵ نفری که به خرید طرح همیار اقدام کردهاند، ۸ هزار و ۷۱۳ نفر به دلیل بیشتر بودن داراییشان از ۵۰۰ میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، […]
مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در ۸ روز عرضه اوراق تبعی همیار، حدود ۱۲۰ هزار نفر سبد دارایی خود را بیمه کردهاند.
بازده سالانه شاخص کل بورس تهران در پایان خرداد امسال به بیش از ۴۶ درصد رسید. این میزان بازده بیشتر از رشد شاخص بازارهای نوظهور و ۶ برابر کشورهای اسلامی در شاخص شریعت (COMCEC) بوده است.
بررسی بازارها و ابزارهای معاملاتی فرابورس در پنج روز معاملاتی هفته گذشته نشان میدهد طی این مدت بازارهای نوین فرابورس اقبال خوبی را تجربه کردند.
Δ