نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل از اختصاص ۱۲ هزار میلیارد ریال به پروژه راه آهن اردبیل ــ میانه خبر داد.
به گزارش بازار، هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از پروژه راه آهن اردبیل ــ میانه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: پیرو بازدید سال گذشته وزیر راه و شهرسازی از این پروژه و پیگیری های نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی امروز هم از این پروژه بازدید و در خصوص آن تصمیم گیری شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: تکمیل این پروژه با توجه به شرایط امروز نیازمند ۲۵ هزار میلیارد ریال اعتبار است و امروز مقرر شد سازمان مدیریت و برنامه ریزی ۱۲ هزار میلیارد ریال به این پروژه اختصاص دهد.
بازوند ادامه داد: امروز همچنین مقرر شد این پروژه طبق برنامه زمان بندی در سال جاری به اتمام برسد.
به گزارش بازار، هوشنگ بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملو نقل کشور به همراه مدیرعامل شرکت راهآهن و جمعی از مسئولان وزارت راه و شهرسازی صبح امروز با استقبال مسعود امامی یگانه استاندار اردبیل، نایب رئیس مجلس و نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی وارد استان اردبیل شد.
عملیات اجرایی راهآهن اردبیل- میانه به طول ۱۷۵ کیلومتر از سال ۱۳۸۴ آغاز شد و هم اکنون در مرحله پایانی قرار دارد.
ساخت راهآهن اردبیل- میانه که جزو سختترین طرحهای ریلی کشور به شمار میرود، پیش از سال ۹۴ با کندی پیش میرفت، اما با پیگیری مسئولان امر این طرح سرعت گرفت و با وجود تنگناهای اعتباری اقدامات زیرسازی و ریلگذاری آن تسریع شد.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی کشور گفت: از قرنها قبل مردم ایران تحت تأثیر اشعه فرابنفش خورشید قرار داشتند و با اتخاذ تدابیری با آن سازگاری پیدا کردهاند.
مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای هواپیمایی آسمان، از موفقیت این شرکت در سه پرونده حقوقی مهم و پرچالش خبر داد که با صدور آرای قطعی و نهایی به نفع این شرکت، پروندهها مختومه شدند.
معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاهش ۲۰ درصدی سطح کانونهای بحرانی فرسایش بادی کشور برآورد میشود.
یارانهای بودن روغن نباتی، واردات روغن خام را به شکلی غیر منطقی افزایش داده است به طوری که حتی همخوانی با سرانه واقعی مصرف خانوار ندارد؛ دولت، در طرحی به دنبال ترکیبی کردن ارز واردات روغن خام و کاهش رانت واردات این محصول است.
Δ