نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
مدیرکل گمرکات استان مرکزی از صادرات بیش از ۲۹۴ هزار تن کالا به ارزش ۱۹۲ میلیون دلار در ۲ ماه نخست سال جاری از ادارهکل گمرکات این استان خبر داد.
به گزارش بازار، روحاله غلامی، افزود: صادرات کالا از گمرکات استان مرکزی در مدت مذکور به ۶۵ کشور انجام شده که پنج کشور اول شامل افغانستان، پاکستان، عراق، ترکیه و ازبکستان است.
وی ادامه داد: انواع هیدروکربنها، گاز مایع، سوخت جت، پلی اتیلن، انواع روغنهای صنعتی، قوطی آلومینیوم، ظروف شیشهای، مصنوعات پلاستیکی، محصولات لبنی، رول دستمال کاغذی، عایق رطوبتی و منو اتیلن گلایکول از جمله کالاهای صادراتی از استان مرکزی است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی عنوان کرد: همچنین در رویه واردات ۴۰ هزار تن کالا به ارزش ۲۰۶ میلیون دلار از ۲۹ کشور جهان به استان وارد شده است که افزایش ۱۰۱ درصدی از نظر ارزش و افزایش ۲ درصدی از نظر وزن دارد.
غلامی افزود: امارات متحده عربی، چین، ترکیه، آلمان و قطر پنج کشور نخست واردات کالا به این استان است و گلیسیرین، ورق فولادی، شمش آلومینیوم، آنتی اکسیدانها، مواد اولیه دارو، موز سبز، مواد اولیه تولید پوشک، اسانس خوراکی، اسانسهای بهداشتی، اجزا و قطعات ماشین آلات خط تولید و پاکت آبمیوه از جمله اقلام وارداتی هستند.
وی در موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این مدت نیز تصریح کرد: هفت پرونده به ارزش ۲۸۰ میلیارد ریال توسط گمرک کشف شد که جهت سیر مراحل قضایی به مراجع ذیربط ارسال شده است.
مدیرکل گمرکات استان مرکزی اظهار کرد: همچنین ۲۰۶ پرونده به ارزش ۵۰۴ میلیارد ریال از سایر نهادهای کاشف توسط مرجع رسیدگی به گمرک ارجاع که کار تطبیق اسناد در برخی موارد و تعیین ارزش آن توسط گمرکات استان انجام شده است.
غلامی خاطرنشان کرد: در رویه کارنهتیر و ترانزیت مقصد نیز در مجموع تشریفات گمرکی به وزن ۶۵ هزارتن کالا به ارزش ۲۱۲ میلیون دلار انجام شد.
استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران دارای حدود سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی و معدنی است.
اگرچه طی هفته های اخیر به دلیل مسائل سیاسی و اتفاقات بین المللی قیمتها در بازار طلا و ارز نوسانی با شیب رو به بالا همراه بود ولی اکنون سیگنال مذاکره موجب شده تا قیمت ها کاهشی شود.
شاهین شایان آرانی کارشناس اقتصادی می گوید در پشتپرده، لابیهای مختلف فعالند که مانع از اجرای سیاستهای درست میشوند و این مراکز قدرت و نفوذ اقتصادی باید کنار گذاشته شوند.
بسیاری از فعالان اقتصادی از ترس تداوم جنگ یا تحریمهای بیشتر، برنامههای توسعهای خود را متوقف کرده اند؛ چه عواملی به تشدید این وضعیت نامطمئن دامن می زنند و چه باید کرد؟
گمرک جمهوری اسلامی ایران بخشنامه تسریع در ترخیص برخی کالاها از جمله آمبولانس، خودروهای امدادی، جرثقیل، خودروهای برقی و نیز گوشی تلفن همراه بدون نیاز به اخذ شناسه را لغو کرد.
Δ