نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
نرخ واقعی سکه و طلا در بازار امروز مشخص شد.
بررسی روند بازار طلا و سکه بازار حاکی از آن است که طلا در کانال ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سکه در کانال ۷۲ میلیون تومان قرار دارد.
بر همین اساس، بازار طلا در حالی وارد روز جمعه، نهم خردادماه شد که هر گرم طلای ۱۸عیار در طول ۲۴ ساعت گذشته کاهش ۲ هزار تومانی قیمت را تجربه کرد. به این ترتیب، هر گرم طلای ۱۸عیار با کاهش ۰.۰۴ درصدی، ۶ میلیون و ۴۴۰ هزار تومان شد. هر مثقال طلا ۱۸ عیار هم با کاهش ۹ هزار تومانی به نرخ ۲۷ میلیون و ۸۹۲ هزار تومان رسید.
هر گرم طلای ۲۴ عیار با کاهش ۳ هزار تومانی، ۸ میلیون و ۵۸۶ هزار تومان قیمتگذاری شد. هر گرم طلای دست دوم نیز با کاهش ۲ هزار تومانی، ۶ میلیون و ۳۵۴ هزار تومان در بازار قیمتگذاری شده است.
هر اونس طلا هم در بازار جهانی ۳ هزار و ۳۲۵ دلار قیمتگذاری شد.
در این میان، بازار سکه در حالی وارد روز جمعه، ۹ خردادماه شد که سکه در کانال ۷۲ میلیون تومان قرار گرفته است.
بررسیها نشان میدهد سکه امامی امروز در بازار با قیمت ۷۲ میلیون و ۴۰۵ هزار تومان دیده میشود. هر قطعه سکه امامی در طول ۲۴ ساعت گذشته ۶۵۵ هزار تومان کاهش قیمت داشته است.
قیمت هر قطعه سکهبهار آزادی طرح قدیم نیز در کانال ۶۷ میلیون تومان قرار دارد. بر همین اساس، هر قطعه سکه بهار آزادی با کاهش ۳۶۵ هزار تومانی، ۶۷ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان شد. نیمسکه اما ۶۰۰ هزار تومان ارزان شد و ۴۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد.
ربعسکه هم با کاهش ۲۰۰ هزار تومانی، ۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان قیمت خورد. از سوی دیگر، سکه گرمی در بازار با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی به قیمت ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دیده میشود.
بازار بورس امروز با روندی صعودی همراه بود و شاخص کل با افزایش بیش از ۱۴ هزار واحدی، معاملات خود را به پایان رساند. این رشد مثبت، نتیجه عملکرد مطلوب برخی نمادهای بورسی بود که باعث شد شاخص کل بورس حرکت صعودی نسبی را تجربه کند. در میان نمادهای تأثیرگذار، سه نماد «نوری»، «فارس» و «شبندر» بیشترین نقش را در رشد امروز بازار ایفا کردند.
هیئت مدیره و بازرسان کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی در نشستی با مدیرعامل این سازمان، بر ضرورت پرداخت معوقات حقوق فروردینماه بازنشستگان تأکید کردند. در این نشست، مدیرعامل تأمین اجتماعی از تلاشها برای تسویه ۱۸۵ همت بدهی دولت و شفافسازی درباره مسائل درمانی خبر داد.
در سالهای اخیر، کمبود نیروی کار به یکی از موانع اصلی رشد اقتصادی ایران تبدیل شده است. دستمزدهای پایین و عدم تطابق مهارتهای نیروی کار با نیازهای بازار، صنایع را با چالشهای جدی مواجه کرده و روند توسعه کشور را کند کرده است. اما چگونه میتوان این بحران را مدیریت کرد؟
طرح ساماندهی کارکنان دولت، که قرار بود گره مشکلات کارگران پیمانکاری را باز کند، سالهاست در پیچوخم وعدههای مکرر و موانع قانونی گرفتار مانده است. کارگرانی که چرخ تولید کشور را در سختترین شرایط میچرخانند، حالا نهتنها نگران زمان تصویب این طرح، بلکه نگران شمولیت آن هستند. آیا این بار وعدهها به نتیجه میرسد؟
Δ