نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
عضو فراکسیون کارگری مجلس با تأکید بر لزوم همافزایی کارگر و کارفرما، گفت: اقتصاد ایران برای رقابت با جهان نیازمند اصلاح قوانین کار و بهرهوری نیروی انسانی است. وی تأکید کرد که مجلس و دولت هر دو نگاه مکمل به نقش کارگر و کارفرما دارند و نه تقابلی.
علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی و عضو فراکسیون کارگری مجلس گفت: در نظام حکمرانی جمهوری اسلامی ایران پذیرفته شده است که کارگر و کارفرما دو کلید واژهای هستند که اگر با هم کار کنند به رشد و بالندگی خواهند رسید.
وی افزود: ما در مجلس باید قوانین را اصلاح کنیم. حاکمیت امروز فهمیده است که راهبرد باید تقویت نیروی کار باشد، اما هنوز به مسیر درست این کار نرسیدهایم و این امر، همت نخبگان، دانشگاهیان و همکاری تشکلهای کارگری و کارفرمایی را میطلبد.
بابایی کارنامی با تاکید بر حق طبیعی کارگران برای پیگیری مطالبات گفت: باید اجازه بدهیم که کارگر و کارفرما در تمام مسیرها اعم از مزد و مسائل روابط کار گفتگو کنند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: فصل آن رسیده که در گام دوم انقلاب و پس از تجربه اجرای برنامههای توسعه، اصلاح قوانین و مقررات را در دستور کار قرار دهیم.
وی عنوان کرد: ما کارفرمایان را جدا از کارگر نمیبینیم، نه مجلس و نه دولت چنین نگاهی ندارند. کارگر و کارفرما باید با هم گفتگو کنند تا مسیر رشد اقتصادی هموار شود.
وی اظهار کرد: امروز اقتصاد دیجیتال مسیر اقتصاد کشورها را تعیین میکند ولی ما روابط کار و قوانین کار خود را با این فضای جدید اقتصادی هماهنگ نکردیم.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: بهترین سیاست، بهرهور کردن نیروی کار است و این بدون حمایت از کارگر و نیروی انسانی ممکن نیست و اگر این را متوجه نشویم، نمیتوانیم با دنیا رقابت بکنیم.
در شرایطی که جهان در حال عبور از نظم دلاری به سوی معماری مالی چندقطبی است، ایران و چین بیسروصدا اما هدفمند در حال انباشت طلا هستند.
بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، حجم نقدینگی کشور در پایان سال ۱۴۰۳ به ۱۰ هزار و ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسیده که رشدی ۲۹.۱ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ نشان میدهد. از این میزان، تنها ۱۷۹ هزار میلیارد تومان (۱.۸ درصد) بهصورت اسکناس و مسکوکات در دست مردم است. این آمار حکایت از تداوم سلطه شبهپول و سپردههای دیداری بر اقتصاد ایران دارد.
رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به لزوم اصلاح قیمت نان در تهران، گفت: بهتر است قیمت نان به جای افزایش، آزادسازی و یارانه آن به مستقیما به مردم داده شود تا دست سودجویان از این یارانه قطع شود و تخلفات به حداقل برسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سامانهای برای بروز رسانی اطلاعات خانوارها خبر داد و گفت: طبق این سامانه یارانه ثروتمندان حذف و درآمد حاصل از آن بین دهکهای پایین توزیع خواهد شد.
Δ