نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
یک مقام مسئول گفت: تاکنون بیش از ۷۵۰ هزار شناسه کالا در حوزه قطعات یدکی صادر شده و میلیاردها کد رهگیری بر روی این قطعات نصب شده است.
به گزارش بازار، حمید محلهای، مدیرکل دفتر آماد و خدمات بازرگانی وزارت صمت در گردهمایی ملی زنجیره ارزش قطعات خودرو اظهار کرد: در این سالها پیشرفتهای مهم در نظام شناسایی و رهگیری قطعات یدکی خودرو داشتهایم.
وی ادامه داد: با توجه به تنوع برندها، مدل خودروها و تعدد قطعات یدکی، فرایند شناسهگذاری یکی از دشوارترین بخشهای این حوزه بوده که با همکاری اتحادیههای صنفی و فعالان این صنعت، موفق شدیم شناسههای کالا را بر اساس شماره فنی صادر کنیم.
محلهای افزود: تاکنون بیش از ۷۵۰ هزار شناسه کالا در حوزه قطعات یدکی صادر شده و میلیاردها کد رهگیری بر روی این قطعات نصب شده است. طبیعی است که در اجرای چنین طرح گستردهای برخی ایرادات و چالشها وجود داشته باشد.
محلهای تصریح کرد: ما این ایرادات را با آغوش باز میپذیریم و از اتحادیههای مرتبط و تولیدکنندگان درخواست داریم برای پالایش دقیقتر دادهها و ارتقا کیفیت اجرای طرح، همکاری بیشتری داشته باشند.
این مقام مسئول با اشاره به اهمیت تفکیک دقیق اطلاعات و بهروزرسانی آنها تأکید کرد: در صورتی که بتوانیم دادهها را بهدرستی تمیز و ساماندهی کنیم، زنجیره توزیع و نظارت نیز واکسینه خواهد شد و امکان مقابله مؤثر با عرضه قطعات تقلبی فراهم میشود.
محلهای دو محور کلیدی در حوزه قطعات یدکی را مطرح کرد و گفت: قطعات یدکی از دو منظر قابل بررسی هستند؛ نخست تأمین قطعات یدکی مورد نیاز خطوط تولید خودروسازان، که فرآیندی بسیار حساس و دقیق است و دوم، تأمین قطعات یدکی برای خدمات پس از فروش، که در طول سالها مصرف میشود و مشکلات متعددی در این بخش وجود دارد که نیازمند بررسی و ارائه راهکارهای تخصصی است.
وی گفت: وزارت صمت آماده همکاری با فعالان زنجیره قطعات خودرو در جهت رفع چالشها و بهبود زیرساختهای نظارتی و توزیعی است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از روند پرداخت تسهیلات بخش تعاون استان انتقاد کرد و خواستار تسریع در بررسی و جایگزینی طرحهای ناکارآمد و مشکل دار شد.
همزمان با انتشار گزارشهای ماهانه شرکتها و تحولات سیاسی داخلی و خارجی، مردادماه به نقطهای تعیینکننده برای آینده بازار سرمایه تبدیل شده است.
حمله به شبکه ها به جای ساختارها تبدیل به مبنای عملیاتی ترامپ در جنگ تجاری و اقتصادی اخیر شده است.
دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پالایشی با بیان اینکه دستور العمل تعیین قیمت خوراک صنعت پالایشی باید به روش ۱۴۰۲ بازگردد، گفت: در غیر این صورت این حوزه هم به سرنوشت برق دچار می شود.
Δ