نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیسکل دادگستری استان فارس از ترور منجر به شهادت یکی از قضات شریف شیراز خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم و بهنقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین سید صدرالله رجایینسب اظهار کرد: صبح امروز دو نفر در مسیر عزیمت قاضی احسان باقری ریاست شعبه 102 کیفری 2 شیراز بهسمت محل کار وی را مورد حمله و ترور قرار دادند که متأسفانه در پی این اقدام تروریستی وی به شهادت رسید.
رئیسکل دادگستری استان فارس با بیان اینکه اقدام به ترور در حین عزیمت این قاضی بهسمت محل کار انجام شده است، تصریح کرد: این ترور با سلاح سرد انجام شده است که ابعاد موضوع و مدیریت صحنه جرم با حضور فوری مسئولان حفاظت اطلاعات استان و همچنین بازپرس ویژه قتل دادسرای شیراز در دست بررسی است.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، بهدستور رئیس قوه قضاییه تحقیقات ویژه و فوری در مورد عوامل و بازداشت تروریستها آغاز شده است.
به گزارش تسنیم، احسان باقری 38ساله، متولد شهرستان ممسنی بود و بیش از 12 سال سابقه قضایی داشت.
قاضی باقری از 1390/12/20 تا 1391/12/27 بهعنوان کارآموز قضایی مشغول به فعالیت بود.
وی از اسفند سال 91 تا مهر سال 96 بهعنوان دادیار دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دنا در کهگیلویهوبویراحمد در حال خدمت در دستگاه قضایی بود.
قاضی باقری از آبان سال 96 تا اردیبهشت 1403 بهعنوان بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب شیراز فعالیت میکرد تا اینکه در همان زمان به ریاست شعبه کیفری 2 شیراز رسید و در صبح ششم خرداد 1404 ترور شد.
انتهای پیام/+
وکیل خانواده الهه حسیننژاد با تأکید بر اینکه خواسته اولیای دم همچنان قصاص قاتل است گفت: قرار است جلسه محاکمه به صورت غیرعلنی برگزار شود.
معاون برنامه ریزی و امور عمومی دیوان عالی کشور گفت: بین ۱۵ تا ۲۰ درصد مورد پذیرش قرار گرفته است.
حکم اعدام دو عضو عملیاتی گروهک تروریستی منافقین، پس از طی مراحل قانونی و تأیید در دیوانعالی کشور، صبح امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) اجرا شد. این افراد با ساخت خمپارهاندازهای دستساز، اهداف مسکونی، خدماتی و آموزشی را هدف قرار میدادند.
رئیس قوه قضائیه گفت: فرآیندهای اِعمال شده در یک پرونده قضائی باید واجد اصل بازدارندگی باشند. یکی از این موارد، آن است که میان کیفرخواست صادره از ناحیه دادسرا با حکم صادره از دادگاه بدوی یا حکم دادگاه تجدیدنظر تفاوت فاحش و چشمگیر وجود داشته باشد.
Δ