نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران از برگزاری نشستی با رئیس قوه قضائیه، معاون اول رئیس جمهور و نایب رئیس مجلس برای بررسی علل تأخیر در ترخیص کالا از گمرکات کشور خبر داد.
به گزارش بازار، ابراهیم نقدی، معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران، درباره علت تأخیر در ترخیص کالاها از گمرک اظهار کرد: به تازگی جلساتی با حضور رئیس قوه قضائیه، معاون اول رئیس جمهور و نایب رئیس مجلس در خصوص علل کندی ترخیص کالاهای وارداتی از محوطه گمرک برگزار کردهایم زیرا علت این موضوع به چالشهایی که در حوزههای مختلف داریم، برمیگردد.
وی بخشی از این مشکل را ناشی از تخصیص ارز و تعیین منشأ ارز دانست و گفت: بخشی دیگر به موضوع ثبت سفارش واردات کالا و همچنین دستگاههای مجوزدهنده خروج کالا باز می گردد که این چالشها به طور کامل در جلسه با مسئولان ارشد سه قوه مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات خوبی اتخاذ شد امیدواریم با این مواردی که احصا و شناسایی شده، با همکاری دستگاههای دیگر روند ترخیص کالاهای وارداتی تسریع شود.
معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران یادآور شد: بر اساس قانون، گمرک مکلف است برای صادرات و واردات کالا یکسری مجوزها از برخی دستگاهها اخذ کند.
وی توضیح داد: در تبصره ۲ بند ۴ ماده ۳۸ قانون رفع موانع تولید، برای صدور مجوزهای دستگاهها به گمرک حداکثر ۷ روز پیشبینی شده است اما در موارد بسیاری بیش از ۷ روز طول میکشد.
نقدی تاکید کرد: همچنین بحث «ثبت سفارشها»، «تأیید منشأ ارزی برای واردکنندگانی که سقف تخصیص ارز آنها پُر شده است» و نیز بعضاً «ثبت سفارش کالاها اظهار شده ولی اظهارنامههایشان به دست گمرک نرسیده است» هم از دیگر موانع ترخیص کالاست.
فروش جهانی گوجه فرنگی صادراتی توسط همه کشورها در سال ۲۰۲۴ به ۱۲.۴ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با ۱۱.۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳، به میزان ۴.۱ درصد افزایش یافته است.
علیرغم تثبیت قیمت نقره طی هفته گذشته، برگزاری نشست کمیته بازار آزاد فدرال و تصمیم فدرال رزرو در خصوص نرخ بهره بانکی می تواند منجر به ایجاد نوسان در بازار طی هفته جاری شود.
مدیر کل گمرک جلفا گفت: امسال ۴۵ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۴۶۶ میلیون دلار صادرات کالا از این گمرک به ۹ کشور دنیا انجام شده است.
درحالیکه بازاری بالغ بر ۱۱۲میلیارد دلار برای خوراک آبزیان تا ۲۰۳۲ برآورد شده، پیش بینی می شود بازار پروتئین حشرات به عنوان یک ماده جایگزین خوراک آبزیان به ۱۰.۲۶ میلیارد دلار برسد.
Δ