نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
امین دهقان مدیرعامل شسپا با بیان اینکه تقاضاهای زیادی از اروپایی ها برای تولید مشترک با نفت سپاهان وجود دارد،گفت: اولین محصول مشترک آلمان-نفت سپاهان یک ماه دیگر روانه بازار می شود.
بازار، گروه آب و انرژی: فرهاد امین دهقان مدیرعامل شرکت نفت سپاهان طی یک نشست خبری در حاشیه مراسم «یکشنبه – یکناشر» در سازمان بورس تهران، با اشاره به این نکته که شسپا بزرگترین صادرکننده روانکار در کشور محسوب می شود، ادامه داد: در حال حاضر بخشی از محصولات ما به صورت مستقیم به کشورهایی همچون هند، چین، آفریقا، اروپایی شرقی و آمریکای جنوبی صادر می شود. البته بخش دیگری از صادراتمان نیز به واسطه تحریم ها به وسیله واسطه در حال انجام است.
او همچنین ادامه داد: در حال حاضر تقاضاهای زیادی از سوی کشورهای مختلف از جمله اروپایی ها برای تولید مشترک با نفت سپاهان وجود دارد اما هنوز فضا برای تولید مشترک در کشور فراهم نیست.
مدیرعامل نفت سپاهان با بیان اینکه طی یک ماه آینده اولین محصول مشترک بین شسپا و آلمان وارد بازار می شود؛ اظهار داشت: همچنین در ۲ ماه آینده، نخستین ادتیو پرمصرف شرکت تولید خواهد شد که گامی مهم در توسعه محصولات است.
او در بخش دیگری از سخنان خود وضعیت تولید در سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و گفت: با وجود تمامی مشکلاتی که در زمینه تامین خوراک داشتیم، توانستیم تولید خود را به ۷۳۸ هزار تن برسانیم هرچند که اگر این مشکلات وجود نداشت، رکورد تولید در سال گذشته شکسته می شد.
امین دهقان در بخش دیگری از سخنان خود درباره اورهال پالایشگاه نیز گفت: پالایشگاه نفت سپاهان طبق برنامه هر چهار سال یکبار نیازمند اورهال است و آخرین اورهال در سال ۱۳۹۷ انجام شد.
افزود: ۹ سال بود که نفت سپاهان اورهال نشده بود به همین دلیل اورهالی که هم اکنون در پالایشگاه در حال انجام است، یکی از پیچیده ترین اورهال های شسپا بود.
به گفته او، اورهال پالایشگاه نفت سپاهان که از حدود ابتدای اردیبهشت آغاز شده تا ۸ خرداد به پایان خواهد رسید و تولید را از سر خواهیم گرفت. البته ما تلاش کردیم که در این اورهال ظرفیت تولید خود را نیز کمی افزایش دهیم.
نگاهی به چشمانداز آینده نفت سپاهان
شرکت نفت سپاهان با پشتوانه فنی، زیرساخت مناسب، توسعه محصولات و پروژههای راهبردی در جایگاه یک شرکت پیشرو در صنعت روانکارهای منطقه قرار دارد. افزایش بهرهوری، مدیریت هزینهها، ثبت رکورد فروش دلاری، و سرمایهگذاری در پروژههای استراتژیک، همگی نشانهای از بلوغ شرکتی است که در طول ۱۱ سال حضور در بورس، همواره در حال رشد بوده است. چالشهایی نظیر تأمین برق و خوراک، اگرچه موانعی جدیاند اما با مدیریت عملیاتی و برنامهریزی دقیق در حال کنترل هستند.
با ورود به دومین دهه حضور بورسی، انتظار میرود «شسپا» نهتنها در بازار داخلی بلکه در عرصه صادرات نیز نقشی مؤثرتر ایفا کند و از ظرفیتهای استراتژیک خود در توسعه صنعت روانکار کشور بهره ببرد.
اگرچه طی هفته های اخیر به دلیل مسائل سیاسی و اتفاقات بین المللی قیمتها در بازار طلا و ارز نوسانی با شیب رو به بالا همراه بود ولی اکنون سیگنال مذاکره موجب شده تا قیمت ها کاهشی شود.
شاهین شایان آرانی کارشناس اقتصادی می گوید در پشتپرده، لابیهای مختلف فعالند که مانع از اجرای سیاستهای درست میشوند و این مراکز قدرت و نفوذ اقتصادی باید کنار گذاشته شوند.
بسیاری از فعالان اقتصادی از ترس تداوم جنگ یا تحریمهای بیشتر، برنامههای توسعهای خود را متوقف کرده اند؛ چه عواملی به تشدید این وضعیت نامطمئن دامن می زنند و چه باید کرد؟
گمرک جمهوری اسلامی ایران بخشنامه تسریع در ترخیص برخی کالاها از جمله آمبولانس، خودروهای امدادی، جرثقیل، خودروهای برقی و نیز گوشی تلفن همراه بدون نیاز به اخذ شناسه را لغو کرد.
Δ