نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: تاکنون تعرفه ۸۷ درصد کالاهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا مشمول تعرفه صفر شده است و اگر از این کشورها کالایی وارد شود هزینه واردات آن صفر خواهد شد.
به گزارش بازار، محمدعلی دهقاندهنوی، رئیس سازمان توسعه تجارت ایران، روز سه شنبه در نشست خبری محوریت اجرایی شدن موافقتنامه تجارت آزاد ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا افزود: اوراسیا موضوع موافقتنامه تجارت آزاد ایران با پنج کشور عضو این اتحادیه، یکی از مهمترین تحولات اقتصادی و تجاری کشور است.
وی اظهار داشت: زمانی که کشورها صادرات انجام میدهند کشور مقصد برای ورود کالاها معمولاً تعرفههای گمرکی وضع میکند؛ به عنوان مثال واردکننده ممکن است برای ورود کالا، تعرفه ای بین پنج تا ۲۰ درصد از ارزش کالا را تعیین کند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامهداد: این تعرفه باعث میشود که قیمت کالا برای مصرف کننده در کشور مقصد افزایش یابد و در نتیجه کالا باید با قیمت بالاتر نسبت به کالاهای داخلی یا کالاهای سایر کشورها رقابت کند.
وی با بیان اینکه برای توسعه تجارت، کاهش هزینه ها راه حلی مؤثر است، گفت: کشورها می توانند با توافق به کاهش یا حتی حذف تعرفه های گمرکی بپردازند این موضوع در قالب موافقتنامه های تجارت ترجیحی و آزاد انجام می شود.
دهقاندهنوی اضافه کرد: موافقتنامه تجارت آزاد به این معنی است که کشورها تصمیم می گیرند تا تجارت خود را بدون هزینه ناشی از تعرفه های گمرکی انجام دهند.
به گفته وی، اتحادیه اقتصادی اوراسیا که شامل پنج کشور روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، ارمنستان و بلاروس است، موافقتنامه ای با ایران امضا کرده است که در ابتدا موافقتنامه تجارتی ترجیحی بوده که پس از ارزیابی نتایج مثبت به سمت تجارت آزاد ارتقا یافت.
فائو در چشم انداز جهانی گندم از رشد تولید، کاهش ذخایر و بهبود تجارت بینالمللی گندم به واسطه افزایش تقاضای واردات از سوی کشور چین، ترکیه، ایران، اندونزی، پاکستان و سوریه خبر داد.
طبق آمارها در سال ۲۰۲۵ بازار جهانی بذر بالغ بر ۷۷میلیارد دلار ارزش گذاری شده است و پیش بینی می شود تا سال۲۰۳۳ با ثبت نرخ رشد مرکب سالانه ۴.۵درصد به ۱۱۱.۴۲ میلیارد دلار برسد.
سنندج – قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی که چهار شهرستان بانه، سقز، مریوان و سروآباد را شامل می شود به صورت رسمی در استان کردستان آغاز شد.
حضور زیاد اتباع افغانستانی در بازار مسکن اگر چه موجب رشد قیمت اجاره شده بود اما نکته مهم این است که این موضوع رقابتی نابرابر میان مستاجران ایرانی با آنها ایجاد کرده بود.
Δ