نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس اتاق تهران گفت: برای جبران کمبودهای احتمالی ناشی از آسیب به محمولههایی مانند برنج و لاستیکهای دانتراک و معدنی، باید تدابیر فوری اتخاذ شود.
به گزارش بازار، محمود نجفی عرب، امروز در بیستوهفتمین نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران درباره حادثه بندر شهید رجایی، گفت: برای کمک به بندر شهید رجایی، فرمتی برای بررسی میزان خسارت و راستیآزمایی آسیبها طراحی شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران تأکید کرد: برای جبران کمبودهای احتمالی ناشی از آسیب به محمولههایی مانند برنج و لاستیکهای دانتراک و معدنی، باید تدابیر فوری اتخاذ شود.
نجفی عرب گفت: در سفر به بندرعباس تصمیم گرفته شد که کمکهای نقدی برای آسیبدیدگان جمعآوری شود. بر این اساس، در جلسه اتاق ایران مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان و توسط اتاقهای استانی بین ۷۵ تا ۸۰ میلیارد تومان جمعآوری شده که از این میزان، اتاق تهران ۲۰ میلیارد تومان تخصیص داده است.
بخش خصوصی با تمام مشکلات فعالیت میکند
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نیز در این نشست اظهار کرد: با توجه به پیچیدگیهایی که کار تولید این روزها دارد و فشارهای متعددی که بر بخش تولید وارد آمده است، دیگر نباید مسائلی از جنس مصالحه و چشم پوشی را به آن اضافه کرد.
مهاجرانی با بیان اینکه بخشی از این فشارها به ناترازی برق و گاز باز میگردد اما بخش خصوصی با تمام مشکلات فعالیت میکند، اظهار کرد: دولت متوجه این موضوع است که بخش خصوصی با چه فشاری به فعالیت خود ادامه میدهد.
وی تصریح کرد: اقدام امروز بخش خصوصی به معنای واقعی مجاهده است و چیزی از مجاهده کم ندارد.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی توانسته تولید را با وجود فشارهای سنگین سرپا نگه دارد، گفت: من به عنوان عضوی از اتاق بازرگانی و عضوی از کابینه تلاش دارم موانعی را که بر سر راه تولید وجود دارد را مرتفع کنم و در مسیر تصمیم گیری های دولت نقش مؤثری داشته باشم.
معاونان گمرک ایران امروز یکشنبه با حضور در مرز رسمی پرویزخان، روند خدمات گمرکی در این مرز را بررسی کردند.
رئیس اتاق تعاون ایران گفت: علیرغم اتفاقات اخیر، مصممتر از قبل و همگام با مشارکت حداکثری و فعال شرکت های معتبر داخلی و خارجی، امسال نمایشگاه بینالمللی صنعت ساختمان برگزار میشود.
فائو در چشم انداز جهانی گندم از رشد تولید، کاهش ذخایر و بهبود تجارت بینالمللی گندم به واسطه افزایش تقاضای واردات از سوی کشور چین، ترکیه، ایران، اندونزی، پاکستان و سوریه خبر داد.
طبق آمارها در سال ۲۰۲۵ بازار جهانی بذر بالغ بر ۷۷میلیارد دلار ارزش گذاری شده است و پیش بینی می شود تا سال۲۰۳۳ با ثبت نرخ رشد مرکب سالانه ۴.۵درصد به ۱۱۱.۴۲ میلیارد دلار برسد.
Δ