نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
وزیر علوم گفت: سیاست کلی وزارت علوم، تقویت دیپلماسی علمی است. به همین منظور، اقدامات فراوان و گستردهای از سوی دانشگاههای ما و همچنین ستاد وزارت علوم در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار مهر، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حاشیه دومین روز از دومین اجلاس وزرا و مسئولان ارشد آموزش عالی کشورهای اسلامی عضو سکوی گفتوگوی OIC-15 که به میزبانی وزارت علوم و در محل هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره روابط علمی با سایر کشورها گفت: سیاست کلی وزارت علوم، تقویت دیپلماسی علمی است. به همین منظور، اقدامات فراوان و گستردهای از سوی دانشگاههای ما و همچنین ستاد وزارت علوم در حال انجام است. یکی از این اقدامات، برگزاری نشست سکوی ۱۵ کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی بود که شما شاهد آن بودید.
وی ادامه داد: این نشست دو روزه برگزار شد؛ روز نخست به مباحث کارشناسی اختصاص داشت که بحثهای بسیار خوبی صورت گرفت و امروز نیز وزرا و رؤسای هیئتهای نمایندگی، همچنین نمایندگان کمیته کامستک و معاون دبیرکل سازمان همکاری اسلامی حضور داشتند. در این نشست، بحثهای کارشناسانه و سازندهای شکل گرفت و در نهایت، بیانیهای به تصویب رسید که میتوان گفت نخستین سند مشترک کشورهای اسلامی در حوزه هوش مصنوعی محسوب میشود.
سیمایی صراف افزود: همچنین، بنابر پیشنهاد عربستان سعودی و تأیید اعضا، مقرر شد اجلاس بعدی OIC-15 در عربستان برگزار شود.
داوطلبان مرحله دوم انفرادی هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور می توانند تا ساعت ۲۴ امروز اول مرداد بدون در نظر گرفتن محل تحصیل خود نسبت به انتخاب محل آزمون اقدام کنند.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها گفت: دانشجویانی که نیاز به خروج از کشور دارند، ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان پیگیر کار این دانشجویان بوده و زمینه تسهیل خروج این عزیزان را فراهم میکند.
استاد دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: نظام دانشگاهی پیشتر به بروز جنگ ایران و اسرائیل و راهبردهای امنیتی و نظامی آن هشدار داده بود.
دانشگاه آزاد اسلامی در اطلاعیه ای نحوه برگزاری و نمرهدهی امتحانات میانترم در سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵ را اعلام کرد.
Δ