نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
چهار تفاهمنامه همکاری میان دانشگاه علم و صنعت و صنایع نفتی به امضا رسید.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم وصنعت، محمودمهرداد شکریه (سرپرست دانشگاه علم و صنعت ایران) در حاشیه حضور در بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، چهار تفاهمنامه همکاری به امضای سرپرست دانشگاه رسید.
تفاهمنامه همکاری با موضوع مشارکت در بخش آموزش و فناوری
این تفاهمنامه دوجانبه بین دانشگاه و یک شرکت پتروشیمی توسط مدیر عامل این شرکت و محمودمهرداد شکریه (سرپرست دانشگاه) امضا شد.
مدیرعامل این شرکت پترو شیمی گفت: این شرکت در تعامل با دانشگاه ها پیشگام شده و با امضای تفاهمنامه، ارتباط میان علم و صنعت را قویتر از گذشته خواهد کرد.
وی افزود: استفاده از طرحهای فناوری، پایاننامههای دانشجویی، طرحها و ایدههای علمی در جهت رشد شرکت توسعه پترو ایران از جمله مفاد این تفاهمنامه است. نقش علم و بکارگیری آن در صنعت یک بخش جدا نشدنی در صنعت است که میبایست با استفاده از آن شکوفایی و رشد اقتصادی در کشور را رقم بزنیم. مدیرعامل شرکت توسعه پترو ایران اضافه کرد: با امضای این تفاهمنامه، ارتباط با دانشگاه جهت همفکری در تبدیل ایده و طرح به عمل را به اجرا در خواهیم آورد.
تفاهمنامه همکاری دانشگاه با شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران
این تفاهمنامه همکاری در زمینه پژوهشی، علمی و بومیسازی تجهیزات میباشد. تفاهمنامه همکاریهای علمی، پژوهشی با هدف به کارگیری دانشجو، استاد صنعتی و کارآموز امضا شد.
تفاهمنامه همکاری دانشگاه با شرکت سرمایهگذاری و توسعه کاتالیست
این تفاهمنامه به منظور توسعه همکاریهای علمی، پژوهشی و فناورانه در حوزه کاتالیستها و مواد شیمیایی مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، میان دانشگاه علم و صنعت ایران و مدیر عامل یک شرکت سرمایه گذاری و توسعه کاتالیست منعقد گردید.
در چارچوب این تفاهمنامه، همکاریهای پژوهشی این شرکت توسعه کاتالیست، در زمینههای یادشده با استقرار واحد تحقیق و توسعه در دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران و با بهرهگیری از دانش و تجربه اعضای هیأت علمی دانشگاه با هدف ارائه پیشنهادها و همکاریهای علمی و پژوهشی شکل خواهد گرفت.
قبل از امضای تفاهمنامه، جلسهای با مدیر عامل و مدیران شرکت و دکتر قدیر قیافه (عضو اتاق بازرگانی ایران) برگزار شد. در این دیدار با توجه به اینکه اتاق بازرگانی، دانشکده کاربردی دارد، دانشگاه علم و صنعت ایران برای تقویت و ارتقای آن همکاری نماید و در صورت امکان مدرسهای مشترک جهت پرورش متخصصین و استفاده از تکنولوژی روز، با مدرسه کسب و کار لندن راهاندازی شود. دکتر شکریه ضمن اعلام آمادگی در زمینه مذکور، خواستار ارتباط نزدیک اتاق بازرگانی با دانشکدههای صنایع و مهندسی پیشرفت شد.
تفاهم نامه دانشگاه با یک هلدینگ نفت و گاز
این تفاهمنامه با هدف توسعه همکاریهای علمی، پژوهشی و فناوری میان دو نهاد، بهویژه در حوزههای راهبردی انرژی، صنایع پاییندستی و توسعه زیرساختهای فناورانه به امضا رسید.
در این نشست بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه در طرحهای تحقیقاتی، تربیت نیروی انسانی متخصص و ایجاد همافزایی بین بخش دانشگاهی و صنعت تأکید شد. مدیران هر دو مجموعه، این تفاهمنامه را پلی برای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت دانسته و ابراز امیدواری کردند که نتایج آن بهزودی در قالب پروژههای مشترک، آموزشهای تخصصی و توسعه فناوریهای نوین به ثمر بنشیند.
امضای این تفاهمنامه، نقطه تلاقی دو جریان مؤثر کشور – دانش و انرژی – بود؛ این تلاقی میتواند به شتابدهی توسعه ملی و ارتقای توان رقابتی صنعت نفت و گاز ایران در سطح بینالمللی کمک کند.
مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم گفت: دانشگاههای استانهای مرزی غرب کشور مأموریت پیدا کردند با اهتمام بیشتر و ویژهتر از گروههای اعزامی دانشگاهی سایر استانها هم پشتیبانی کنند.
در سومین نشست قرارگاه جهادی دفاع ملی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، چارچوبی چندلایه برای توسعه پدافند غیرعامل با تمرکز بر تهدیدات زیستی تدوین شد.
مدیر بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس گفت: در قالب پروژه «قلم جنگ»، دانشجویان دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس، نقش برجستهای در تاریخنگاری و مستندسازی وقایع جنگ ایفا کردند.
سازمان امور دانشجویان از بهروزرسانی فهرست مؤسسات جذب دانشجوی بینالمللی دارای مجوز خبر داد و گفت که ۱۲۸ مؤسسه در این فهرست قرار دارند.
Δ