نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون سابق امور زنان و خانواده رئیس جمهور درباره چرایی عدم تصویب لایحه تامین امنیت زنان در دولت سیزدهم توضیحاتی ارائه داد.
انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در دولت سیزدهم در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص پیگیریهای انجامشده درباره جنبش تعهد به خانواده که شهید رئیسی در سازمان ملل مطرح کرد، گفت: این موضوع یکی از ابتکارات ارزندهای بود که شهید آیتالله رئیسی در سازمان ملل مطرح کرد. ما نیز از طریق سازمان کنفرانس اسلامی این طرح را دنبال کردیم. پیشنهاد ما این بود که کشورهای اسلامی با همافزایی، موضوع «خانواده طبیعی» را در سطح جهانی مطرح کنند و مانع عادیسازی ساختارهای غیرمتعهد و غیرطبیعی خانواده شوند. خوشبختانه این پیشنهاد مورد استقبال کشورهای اسلامی قرار گرفت و توافق شد که نشست بینالمللی خانواده در تهران برگزار شود.
وی افزود: اسناد مربوط به این موضوع از جمله سند پشتیبانی از خانواده و نگاشت نهادی آن تدوین شده است. در این نگاشت، وظایف هر یک از دستگاهها بهصورت مشخص تعیین شده است. اما اکنون ادامه پیگیری این طرح به عهده دولت جدید است و ما امیدواریم با جدیت دنبال شود و به نتایج ملموسی برسد.
خزعلی در خصوص لایحه امنیت زنان هم اظهار کرد: در دوره شهید رئیسی، زمانی که فشارهایی برای پسگرفتن این لایحه از مجلس وارد میشد، ایشان ایستادگی کردند و گفتند نباید آن را پس بگیریم. ایشان به ما دستور دادند که با مجلس همکاری کنیم و اصلاحات لازم را انجام دهیم. ما هم همین مسیر را طی کردیم، لایحه اصلاح شد و حتی به صحن مجلس رسید.
وی ادامه داد: متأسفانه علیرغم طی شدن فرآیندهای قانونی، لایحه تصویب نشد. البته ایرادات چندان اساسی نبود، بیشتر مربوط به برخی مواد و نحوه نگارش بود. اما در مجموع، ایرادات قابل رفعی مطرح بود. با این حال، لایحه به نتیجه نرسید و حالا این یکی دیگر از موضوعاتی است که دولت جدید باید تعیین تکلیف کند.
برخی از زنان نگرانیهایی در مورد خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط با استفاده از هورمون درمانی برای درمان علائم یائسگی مانند گرگرفتگی و تعریق شبانه دارند.
معاون فنی و عملیات بیمهای صندوق فولاد اعلام کرد: احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان صندوق فولاد پس از واگذاری شرکتها به بخش خصوصی صادر شد.
معاون امور زنان خواستار احیای فرش بهعنوان برند ملی و تدوین برنامهای جامع در دولت چهاردهم برای مقابله با چالشهای صنعت فرش ایران شد.
مدیر مرکز راهبری بانوان سازمان تبلیغات اسلامی گفت: حضور فعال زنان در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برای تحقق جهاد تبیین و پیشرفت ضروری است.
Δ