نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
در آستانه نشست استانبول که قرار است روز پنجشنبه ۲۴ اردیبهشت برگزار شود، رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد کشورش برای هر نوع مذاکرهای با هدف پایان دادن به جنگ آماده است.
به گزارش اقتصادآنلاین؛ در آستانه نشست استانبول که قرار است روز پنجشنبه 24 اردیبهشت برگزار شود، رئیس جمهوری اوکراین اعلام کرد کشورش برای هر نوع مذاکرهای با هدف پایان دادن به جنگ آماده است. در عین حال اما ولودیمیر زلنسکی تاکید کرد که تصمیم نهاییاش به این بستگی دارد که چه کسی از سوی روسیه در مذاکرات حضور خواهد داشت. او در سخنرانی روزانهاش گفت: «اوکراین از هیچ مذاکرهای واهمه ندارد و برای گفتوگوی فردا در ترکیه آمادهایم.» زلنسکی افزود: «منتظرم ببینم چه کسی از طرف روسیه میآید. بعد از آن، درباره قدم بعدی تصمیم میگیرم.» این اظهارات زلنسکی در شرایطی مطرح میشود که هنوز جزئیاتی از نخستین مذاکرات مستقیم صلح میان کییف و مسکو منتشر نشده و کاخ کرملین هم روز چهارشنبه از اعلام نام نماینده خود خودداری کرده است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، یکشنبه پیشنهاد مذاکره در استانبول را بدون هیچ پیششرطی مطرح کرد، اما تاکنون نگفته چه کسی از طرف مسکو پای میز مذاکره خواهد نشست. سخنگوی او نیز از پاسخ به این سوال طفره رفته است. در سوی دیگر، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، طی روزهای گذشته از اوکراین خواست تا در مذاکرات شرکت کند. زلنسکی هم پاسخ مثبت داد، اما به این شرط که پوتین شخصا حضور داشته باشد؛ شرطی که باعث گره خوردن روند مذاکرات شده و فضای نشست را مبهمتر کرده است. ترامپ روز چهارشنبه گفت که هنوز در حال بررسی حضور خود در نشست ترکیه است و نمیداند اگر او نرود، پوتین شرکت خواهد کرد یا نه. زلنسکی نیز با چالشی آشکار، پوتین را دعوت به حضور کرد و گفت: «اگر نمیترسد، بیاید.» ترامپ که در مسیر سفر به قطر با خبرنگاران صحبت میکرد، گفت: «پوتین میخواهد من آنجا باشم. این احتمال وجود دارد. نمیدانم اگر نباشم، او میآید یا نه. منتظر میمانیم و خواهیم دید.»
آخرین روند بررسی طرح «تشدید مجازات جاسوسی» در مجلس شورای اسلامی را در گزارش ذیل میخوانیم.
ترکیه برای نخستینبار از موشک هایپرسونیک خود با نام تایفون رونمایی کرد.
غریب آبادی، معاون وزیر خارجه ایران از موافقت تهران با سفر یک تیم فنی از آژانس بینالمللی انرژی اتمی به کشور خبر داد.
احمد توکلی، اقتصاددان عدالتخواه، معتقد بود قیمتگذاری دولتی در بخش انحصاری اقتصاد ایران ضرورتی برای مهار رانت و حمایت از منافع عمومی است.
Δ