نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ساری – مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به ارتقای رتبه دامپزشکی استان گفت: افزایش تولید و شکوفایی اقتصاد دامی از برنامه های مهم در سال جاری است.
به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپور کاظمی صبح چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: بر اساس شاخصهای ارزیابی سازمان دامپزشکی کشور از عملکرد اداراتکل دامپزشکی استانها، پس از جمعبندی امتیازها در دفتر ارزیابی عملکرد سازمان دامپزشکی کشور، دامپزشکی استان مازندران با ارتقا ۱۴ پلهای، رتبه نوزدهم را به فراموشی سپرد و در جایگاه پنجم نشست.
مدیرکل دامپزشکی استان مازندران اظهار کرد: این موفقیت مرهون تلاش همکاران ادارهکل دامپزشکی مازندران است چه آنان که در بدترین شرایط آب و هوایی خود را به مناطق محروم و دور دست استان رساندند تا سرمایههای دامی استان را حفظ کنند و یا عزیزانی که در روزهای تعطیل پای امنیت غذایی مردم ایستادند.
وی افزود: همچنین تشکلها، انجمنها و صنایع مختلف در بخشهای خصوصی با برنامهریزی مدون و درست، جایگاه دامپزشکی استان را ارتقا دادهاند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به اقدامات دامپزشکی مازندران که منجر به کسب این عنوان شد، اضافه کرد: مدیریت پیشگیری و کنترل بیماریهای دام و طیور، تسهیل امور صادرات و واردات و حمایت همه جانبه ادارهکل از واحدهای تولیدی صنایع وابسته که حاصل تلاش و برنامه ریزی صاحبان این صنایع بوده، پیگیری میزان جذب اعتبارات هزینهای و تملک دارایی، حوزه ارتباطات و روابط عمومی فعال، افزایش توان تولید استان در بخش دام و طیور با مدیریت ظرفیتهای استان، نظارت مؤثر بهداشتی و شرعی از کلیه واحدهای تولیدی، نگهداری و عرضه و صنایع وابسته بخشی از اقدامات کلی استان در سال گذشته بوده که منجر به کسب این عنوان شده است.
آقاپور کاظمی با تاکید بر لزوم حفظ آرامش در فضای تولید در استان گفت: استفاده از ظرفیتهای واحدهای دانشبنیان با مشارکت و حمایت از بخشهای مختلف تولیدی در راستای افزایش تولیدات و شکوفایی اقتصاد دامی در استان از برنامههای اولویت دار اداره کل دامپزشکی استان مازندران در سالجاری است.
وی گفت: مازندران به دلیل دارا بودن ظرفیتهای بالای دام و طیور و صنایع وابسته، همواره یکی از قطبهای تولید پروتئین حیوانی در کشور محسوب میشود. ارتقای جایگاه دامپزشکی این استان میتواند به کاهش تلفات دامی، افزایش کیفیت محصولات و رشد صادرات غیرنفتی کمک شایانی کند.
معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاهش ۲۰ درصدی سطح کانونهای بحرانی فرسایش بادی کشور برآورد میشود.
یارانهای بودن روغن نباتی، واردات روغن خام را به شکلی غیر منطقی افزایش داده است به طوری که حتی همخوانی با سرانه واقعی مصرف خانوار ندارد؛ دولت، در طرحی به دنبال ترکیبی کردن ارز واردات روغن خام و کاهش رانت واردات این محصول است.
بندرعباس-دومین جلسه کارگروه تخصصی صنعت دام و طیور شهرستان بستک با حضور مسئولان و فعالان این حوزه برگزار شد و طی آن، مسائل مربوط به تولیدکنندگان بررسی شد.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
Δ