نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اهمیت ارتباط دانشگاهها با صنعت گفت: اکنون وقتی نمایندگان صنایع به دانشگاه مراجعه میکنند، مشخصاً نیروی انسانی خلاق و دارای پتانسیل بالا را مطالبه میکنند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر علیرضا رهایی با اشاره به اهمیت موضوع ارتباط با صنعت و تأمین نیروی انسانی برای صنایع، گفت: برخلاف سالهای گذشته، شاهد تغییر رویکرد صنایع بزرگ هستیم. اکنون وقتی نمایندگان صنایع به دانشگاه مراجعه میکنند، مشخصاً نیروی انسانی خلاق و دارای پتانسیل بالا را مطالبه میکنند و حتی از کمبودهایی در این زمینه سخن میگویند.
وی افزود: در روزهای گذشته، در نمایشگاه صنعت نفت و گاز شرکت کردم و در آنجا نیز شرکتها و هلدینگهای بزرگ تأکید داشتند که برای تأمین نیروی انسانی مورد نیازشان، به دنبال همکاری نزدیکتر با دانشگاهها و مراکز علمی هستند. بنابراین، امروز جذب نیروی انسانی کارآمد و خلاق به یکی از دغدغههای جدی صنعت، بهویژه صنایع بزرگ، تبدیل شده است.
رهایی با ابراز خرسندی از وجود ظرفیتهای بالا علمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای همکاری با بخشهای صنعتی کشور، خاطر نشان کرد: به عنوان نمونه، در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی طی سه تا چهار ماه اخیر، حدود ۸ تا ۱۰ موافقتنامه با شرکتهای مختلف پتروشیمی امضا شد که یکی از محورهای اصلی آنها، آموزش و ارتقای نیروی انسانی بوده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برگزاری نمایشگاه کار در این دانشگاه اظهار کرد: با تلاش حوزه پژوهشی دانشگاه، دفتر ارتباط با صنعت و همکاری دیگر بخشها، بستری فراهم شده تا نمایندگانی از صنایع بزرگ با حضور در دانشگاه بتوانند ارتباط مستقیمی با دانشجویان برقرار کنند.
ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار سال گذشته
وی دانشجویان این دانشگاه را دارای ظرفیتهای علمی و فناوری بسیار بالا توصیف کرد که در آینده میتوانند در صنایع مختلف اثرگذار باشند، خاطر نشان کرد: طبق آماری که از نمایشگاه سال گذشته (اردیبهشت ۱۴۰۳) به دست آمده، حدود ۵۵۰۰ رزومه توسط دانشجویان ارسال شد و حدود ۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرد.
رهایی اضافه کرد: این نمایشگاه، زمینهای را فراهم میکند تا دانشجویان با شرکتهای بزرگ کشور آشنا شوند؛ شرکتهایی که مجری بسیاری از پروژههای کلان ملی هستند.
وی ادامه داد: این تعامل دوطرفه به صنایع نیز این فرصت را میدهد تا با ظرفیتهای علمی دانشگاه آشنا شوند و زمینه برای انتقال دانش، اشتغال دانشآموختگان و در نهایت ارتقای تولید فراهم شود. این اشتغالزایی کمک میکند تا دانشآموختگان با امید و تکیه بر تجارب علمی خود، آموختههایشان را به کار گیرند و باعث بهبود وضعیت اقتصادی کشور شوند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر هدف اصلی این نمایشگاه را آشنایی دانشجویان با پیشرفتهای صنعت و جذب نیرو در مجموعههایی که به نیروی متخصص نیاز دارند، عنوان کرد و گفت: تجربه موفق این نمایشگاه در دو سال اخیر میتواند زمینهساز برگزاری گستردهتر آن در سال آینده شود.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: با پیگیریهای بنیاد در خصوص تخصیص و تأمین اعتبار ۱۷۰ ردیف استخدامی برای جذب نخبگان در هیئت علمی در جلسه مشترک سازمانهای استخدامی و برنامه و بودجه انجام شد.
جزییات ثبتنام آزمون انتخاب دفتریاری دفتر اسناد رسمی سال ۱۴۰۴ اعلام شد. ثبت نام آزمون از امروز اول مرداد آغاز شده است و فرصت ثبت نام تا ۷ مرداد ادامه دارد.
داوطلبان مرحله دوم انفرادی هفدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور می توانند تا ساعت ۲۴ امروز اول مرداد بدون در نظر گرفتن محل تحصیل خود نسبت به انتخاب محل آزمون اقدام کنند.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها گفت: دانشجویانی که نیاز به خروج از کشور دارند، ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان پیگیر کار این دانشجویان بوده و زمینه تسهیل خروج این عزیزان را فراهم میکند.
Δ