نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بیمارستان دامپزشکی گئوش بهعنوان نخستین مرکز بینالمللی معرفی شد که در آن الزامات پزشکی در آموزش دامپزشکی رعایت شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، آیین رسمی افتتاح و بهرهبرداری از ساختمان درمانی، آموزشی و پژوهشی دامپزشکی این دانشگاه، روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشتماه در محل بیمارستان دامپزشکی گئوش و با حضور دکتر علیرضا خوشدل ریاست دانشگاه، سردار قنبرزاده، دکتر ناصحی، دکتر وزیری، دکتر رزاقی و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد.
دکتر خوشدل بر اهمیت تأسیس این مرکز در راستای ارتقای جامع سلامت و بهداشت تأکید کرد و راهاندازی این بیمارستان را بخشی از تحقق نظام «بهداشت جامع و همگرا» دانست.
وی هدف دانشگاه را توسعه همکاری میان حوزههای مرتبط همچون صنایع غذایی، گیاهپزشکی، محیط زیست، سلامت روان و سلامت دام با محوریت طرح دانشگاه «one-health» اعلام کرد.
وی افزود: «تجربه تجمیع حوزههای توانبخشی، روانشناسی و سلامت اجتماعی در قالب دانشکدههای تخصصی نشان داده که نگاه یکپارچه به سلامت میتواند به ارتقاء آموزش و ارائه بهتر خدمات منجر شود و بیمارستان دامپزشکی نیز در همین مسیر تعریف شده است.»
خوشدل ضمن تقدیر از همراهی و مشارکت واحدها و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در تصویب این پروژه، از راهاندازی هیأت عامل و دریافت موافقت اصولی برای بهرهبرداری از این مرکز خبر داد و گفت: «دانشگاه آزاد سرمایه خودساخته مردم است و وظیفه ما ارائه بهترین خدمات به جامعه است.»
رزاقی ضمن تأکید بر نقش مؤثر بخش خصوصی و مشارکتهای صورتگرفته بهویژه از سوی سردار قنبرزاده، بیمارستان دامپزشکی گئوش را نخستین مرکز در سطح بینالمللی معرفی کرد که الزامات پزشکی را در آموزش دامپزشکی لحاظ کرده و مجهز به امکانات متعددی از جمله بخشهای پریکلینیک، آزمایشگاه، عکسبرداری، سونوگرافی و OPG است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران میانگین بهرهوری آب کشاورزی در این استان را ۶۲ درصد اعلام کرد و گفت: کشاورزی این استان با کمبود ۴۰۰ میلیون مترمکعبی آب روبروست.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تاثیر خشکسالی بر تامین گندم گفت: امسال به دلیل خشکسالی، نیاز به واردات یک تا ۲ میلیون تن گندم افزایش یافته که همین تقاضا چالش های خاص خود در واردات، تدارکات و لجستیک را دارد.
بم- رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم گفت: بیش از ۶۵۰ قلاده سگ از ابتدای سال جاری در شهرستان بم علیه بیماری هاری واکسینه شدند.
پرتودهی به عنوان روشی علمی و کنترلشده، توانایی غیرفعالسازی بذرهای علفهرز را فراهم میآورد، بدون آنکه به محیط زیست و کیفیت خاک آسیب رساند. این فناوری نوین میتواند جایگزین مناسبی برای علفکشهای شیمیایی باشد.
Δ