نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
بیمارستان دامپزشکی گئوش بهعنوان نخستین مرکز بینالمللی معرفی شد که در آن الزامات پزشکی در آموزش دامپزشکی رعایت شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، آیین رسمی افتتاح و بهرهبرداری از ساختمان درمانی، آموزشی و پژوهشی دامپزشکی این دانشگاه، روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشتماه در محل بیمارستان دامپزشکی گئوش و با حضور دکتر علیرضا خوشدل ریاست دانشگاه، سردار قنبرزاده، دکتر ناصحی، دکتر وزیری، دکتر رزاقی و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد.
دکتر خوشدل بر اهمیت تأسیس این مرکز در راستای ارتقای جامع سلامت و بهداشت تأکید کرد و راهاندازی این بیمارستان را بخشی از تحقق نظام «بهداشت جامع و همگرا» دانست.
وی هدف دانشگاه را توسعه همکاری میان حوزههای مرتبط همچون صنایع غذایی، گیاهپزشکی، محیط زیست، سلامت روان و سلامت دام با محوریت طرح دانشگاه «one-health» اعلام کرد.
وی افزود: «تجربه تجمیع حوزههای توانبخشی، روانشناسی و سلامت اجتماعی در قالب دانشکدههای تخصصی نشان داده که نگاه یکپارچه به سلامت میتواند به ارتقاء آموزش و ارائه بهتر خدمات منجر شود و بیمارستان دامپزشکی نیز در همین مسیر تعریف شده است.»
خوشدل ضمن تقدیر از همراهی و مشارکت واحدها و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در تصویب این پروژه، از راهاندازی هیأت عامل و دریافت موافقت اصولی برای بهرهبرداری از این مرکز خبر داد و گفت: «دانشگاه آزاد سرمایه خودساخته مردم است و وظیفه ما ارائه بهترین خدمات به جامعه است.»
رزاقی ضمن تأکید بر نقش مؤثر بخش خصوصی و مشارکتهای صورتگرفته بهویژه از سوی سردار قنبرزاده، بیمارستان دامپزشکی گئوش را نخستین مرکز در سطح بینالمللی معرفی کرد که الزامات پزشکی را در آموزش دامپزشکی لحاظ کرده و مجهز به امکانات متعددی از جمله بخشهای پریکلینیک، آزمایشگاه، عکسبرداری، سونوگرافی و OPG است.
بوشهر- سرپرست اداره کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: به بالا بردن سطح بهداشتی در کشتارگاهها در جهت سلامت غذایی جامعه تاکید داریم.
مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی گفت: تعداد ۹ هزار پرونده درپی رصد و بازرسی انبارهای برنج، روغن و شکر وارداتی از یکم فروردین سال ۱۴۰۴ تا ۲۹ تیر ماه تشکیل شده که منجر به بیش از ۲.۷۸ هزار میلیارد تومان جریمه مالی شده است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پیشبینی تولید ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون تن برنج در سال زراعی جاری با وجود تداوم خشکسالی و محدودیت منابع آبی، از اجرای طرح جهش تولید برنج به منظور حفظ پایداری محصول در کشور خبر داد.
وزیرجهاد کشاورزی گفت: بر اساس تصمیمات ستاد تنظیم بازار که بهزودی به واحدهای تولیدی لبنیات ابلاغ خواهد شد، آن دسته از افزایشهای غیرمتعارف قیمت باید اصلاح و به قیمت قبل بازگردد.
Δ