نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
با توجه به عدم پرداخت کامل سود عملکرد سال ۱۴۰۲ و همچنین عدم آغاز فرآیند واریز سود مربوط به سال مالی ۱۴۰۳، دارندگان سهام عدالت در حال حاضر بابت دو سال مالی متوالی از دولت و شرکتهای سرمایهپذیر طلبکار هستند.
در اسفند سال ۱۴۰۳، نخستین مرحله از پرداخت سود سهام عدالت مربوط به عملکرد مالی سال ۱۴۰۲ انجام شد. این واریزی که از سوی شرکت سپردهگذاری مرکزی صورت گرفت، تنها بخشی از سود تخصیصی را دربر میگرفت و همچنان بخش قابلتوجهی از سود این دوره،پ به حساب مشمولان واریز نشده است.
مبالغ واریزشده در مرحله نخست، بسته به ارزش اولیه سهام عدالت افراد به شرح زیر بود:
مشمولان با سهام ۴۹۲ هزار تومانی: حدود ۷۴۴ هزار تومان
مشمولان با سهام ۵۳۲ هزار تومانی: حدود ۸۰۵ هزار تومان
مشمولان با سهام یک میلیون تومانی: حدود ۱ میلیون و ۵۱۳ هزار تومان
با توجه به رویه پرداختی سالهای گذشته، مجموع مطالبات پرداختنشده برای هر دارنده سهام عدالت، بسته به میزان دارایی و نوع سهام، حداقل ۲ میلیون تومان برآورد میشود. انتظار میرود این مطالبات در سال ۱۴۰۴ و در چند مرحله به صورت تدریجی تسویه شود؛ بهطوریکه در گام نخست، باقیمانده سود عملکرد ۱۴۰۲ پرداخت و سپس بخشی از سود سال ۱۴۰۳ نیز به حساب سهامداران واریز شود.
این فرآیند در چارچوب برنامه زمانبندیشده سازمان بورس و شرکت سپردهگذاری مرکزی دنبال خواهد شد.
در شرایطی که جهان در حال عبور از نظم دلاری به سوی معماری مالی چندقطبی است، ایران و چین بیسروصدا اما هدفمند در حال انباشت طلا هستند.
بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، حجم نقدینگی کشور در پایان سال ۱۴۰۳ به ۱۰ هزار و ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسیده که رشدی ۲۹.۱ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۲ نشان میدهد. از این میزان، تنها ۱۷۹ هزار میلیارد تومان (۱.۸ درصد) بهصورت اسکناس و مسکوکات در دست مردم است. این آمار حکایت از تداوم سلطه شبهپول و سپردههای دیداری بر اقتصاد ایران دارد.
رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به لزوم اصلاح قیمت نان در تهران، گفت: بهتر است قیمت نان به جای افزایش، آزادسازی و یارانه آن به مستقیما به مردم داده شود تا دست سودجویان از این یارانه قطع شود و تخلفات به حداقل برسد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از طراحی سامانهای برای بروز رسانی اطلاعات خانوارها خبر داد و گفت: طبق این سامانه یارانه ثروتمندان حذف و درآمد حاصل از آن بین دهکهای پایین توزیع خواهد شد.
Δ