نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور و استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص اجرای طرح نهضت و خیزش جدید علمی در استان توافق کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، در این دیدار که در محل استانداری یاسوج برگزار شد، دکتر روحاله رضوینژاد رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور به تشریح طرح جهاد علمی در دانشگاه سراسری یاسوج و پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد، ظرفیت طرح هستههای رشدی باقرالعلوم علیهالسلام و امام صادق علیهالسلام، طرح حمایت از شرکتها در تجاریسازی محصولات در قالب تسهیلات پیشگامان پرداخت و همچنین پیشنهاداتی درخصوص توافق در فعالسازی ظرفیتهای بومی استان ذیل این طرحها و سایر طرحهای مربوط به طرح جامع نهضت و خیزش جدید علمی را ارائه کرد.
در ادامه دکتر یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن خوش آمد گویی، از همت و حمایت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور در ایجاد و تقویت زیست بوم علم و فناوری در استان در حوزههای مختلف از هستههای رشدی تا تجاریسازی تقدیر کرد.
وی بر اهمیت فعالسازی ظرفیتهای مختلف پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد و دانشگاه سراسری یاسوج و فعالسازی ظرفیتهای مختلف استانداری و همه زیست بوم علم و فناوری استان تاکید کرده و اظهار امیدواری کرد این همکاری تا حصول نتایج موثر در استان با قوت ادامه یابد.
گفتنیست، در این دیدار دکتر مهدی نوریپور رئیس دانشگاه یاسوج، دکتر سید نصرالله افتخاری رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، دکتر سید احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و دکتر سید محمد زمانینژاد معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یاسوج نیز حضور داشتند.
معاون علمی حوزه علمیه خراسان، با تبیین مراحل تدوین و اجرای برنامه عملیاتی نظام جامع آموزش این حوزه گفت: در سال جاری مرحله دوم اجرای برنامه در سطح وسیعتر و در سه استان عملیاتی میشود.
رئیس سازمان سنجش از برگزاری آزمونهای صلاحیت حرفهای روانشناسان، صدور پروانه تاسیس دفتر خدمات الکترونیک قضائی و اخذ پروانه کارشناسی رسمی دادگستری در پنجشنبه و جمعه ۲ و ۳ مرداد خبر داد.
کارت شرکت در آزمون صدور پروانه تأسیس دفتر خدمات الکترونیک قضایی سال ۱۴۰۴ منتشر شد. این آزمون صبح روز جمعه سوم مردادماه ۱۴۰۴ برگزار می شود.
برخی از متخصصین حوزه هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف، به بررسی فرصتها و چالشهای ناشی از ورود هوش مصنوعی به آموزش عالی پرداخته و در گزارشی ابعاد این موضوع را بررسی کردند.
Δ