نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
وزیر ارتباطات در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع مجلس، اقدامات و دستاوردهای وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم را تشریح و تاکید کرد که «ما میزان رضایتمندی مردم را مبنای اصلی سنجش کار خود قرار دادهایم.»
به گزارش خبرآنلاین، سیدستار هاشمی در نشست رییس و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی که در محل وزارت ارتباطات برگزار شد، گزارشی از اقدامات ماههای گذشته ارائه داد و اولویتهای وزارت ارتباطات برای تحقق اهداف برنامه هفتم پیشرفت و برنامههای اعلامی دولت چهاردهم را برشمرد.
به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، وزیر ارتباطات از «تسهیل دسترسی به سکوهای خارجی، پیگیری موضوع رجیستری و کمک به جلوگیری از قاچاق کالا، توسعه دیپلماسی فناوری و صادرات ۵۰ میلیون یورویی، تصویب و تخصیص ۳ هزار میلیارد تومان برای اعطای تسهیلات به فعالان و افزایش کاربران پنجره خدمات دولت هوشمند به ۶۲ میلیون کاربر» به عنوان بخشی از اقدامات دولت چهاردهم در چند ماه گذشته، نام برد.
وی همچنین به «ارائه برنامه ملی رفع ناترازیهای انرژی، توسعه صنعت فضایی، پیشرفت شبکه ملی اطلاعات از ۵۹ به حدود ۷۰ درصد، برگزاری رویداد راهبردی ایران کریدور ۲۰۲۵ و معرفی فرصتهای همکاری منطقهای، رشد ۱۱ درصدی ترافیک مرسولات پستی» اشاره کرد و آنها را بخشی دیگر از دستاوردهای وزارت ارتباطات در دولت چهاردهم دانست.
وزیر ارتباطات، «توسعه زیرساختهای اقتصاد دیجیتال برای تحقق سهم ۱۰ درصدی در اقتصاد کشور، پیگیری جدی پروژه موسوم به جینف، تکمیل شبکه ملی اطلاعات، توسعه ابر دولت و تولید محتوای دیجیتال» را از دیگر اولویتها و برنامههای وزارت ارتباطات اعلام کرد که بر اساس برنامه هفتم توسعه و برنامههای دولت چهارم در حال پیگیری و اقدام است.
در ادامه جلسه، رضا علیزاده، رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و تعدادی از اعضای این کمیسیون به بیان برخی مسائل مرتبط با حوزه ارتباطات مانند «لزوم توسعه ارتباطات در روستاها و مناطق محروم و جادهها، حمایت بیشتر از فعالان و شرکتهای استارتاپی، نظارت بیشتر بر عملکرد اپراتورها، تبعات وجود سامانههای متعدد و نیز عملکرد شرکت مخابرات» پرداختند که توضیحات تکمیلی معاونان و مدیران بخشهای مختلف وزارت ارتباطات را در پی داشت.
۵۸۵۸
محمد رهبری، پژوهشگر فضای مجازی در نشستی تخصصی تأکید کرد که سیاستگذاری فناوری باید به تقویت همبستگی ملی بینجامد، و با در نظر گرفتن تمام ابعاد آن انجام بگیرد.
گوگل پس از موفقیت مدل پیکسل ۹ پرو فولد در سال گذشته، حالا آماده عرضه سومین نسل از گوشیهای تاشوی خود با نامپیکسل ۱۰ پرو فولد است؛ این مدل قرار است امسال، همزمان با معرفی خانواده پیکسل ۱۰ رونمایی شود.
در حالی که سامسونگ هنوز بهصورت رسمی از تراشه پرچمدار جدید خود با نام Exynos ۲۶۰۰ رونمایی نکرده، نتایج اولیه بنچمارک Geekbench از یک دستگاه مهندسی، از جزئیات مهمی درباره این تراشه پرده برداشته است.
شورای عالی فضای مجازی سندی تصویب کرده تا درآمد اینترنت میان شرکتها و تولیدکنندگان محتوای داخلی تقسیم شود، اما نگرانیهایی درباره شفافیت، احتمال فساد و تأثیر منفی بر قیمت اینترنت و استقلال تولیدکنندگان مطرح است. منتقدان هشدار میدهند که این طرح ممکن است به جای حمایت از بخش خصوصی، انحصار و کنترل دولتی را تقویت کند.
Δ