نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
ساری- مدیرکل دامپزشکی مازندران با بیان اینکه وضعیت بیماری های دامی در استان تحت کنترل است، گفت: موردی از شیوع تب برفکی گزارش نشده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه آقاپورکاظمی عصر پنجشنبه در بازدید از دامداریهای بخش دودانگه با تأکید بر ضرورت اعلام بهموقع بیماریها اظهار داشت: مجموعه دامپزشکی استان در سختترین شرایط و حتی در بدترین وضعیت آبوهوایی، همواره بهصورت شبانهروزی به دامداران خدمات ارائه داده و همچنان نیز در کنار آنان خواهد بود.
وی در گفتوگو با دامداران، درباره وضعیت بیماریهای دامی در استان توضیح داد و تصریح کرد: وضعیت بیماریها در مازندران تحت کنترل است و تاکنون موردی از شیوع تب برفکی نوع SAT2 – که یکی از گونههای خطرناک و نگرانکننده این بیماری است – گزارش نشده است. اولویت ما پیشگیری از بروز این نوع بیماری است.
تشخیص دقیق بیماری
آقاپورکاظمی در ادامه درباره فرآیند تشخیص بیماریها گفت: اداره کل دامپزشکی مازندران هیچگونه محدودیتی در اعلام کانونهای بیماری تب برفکی ندارد و در صورت تأیید آزمایشگاهی، بلافاصله اقدامات قرنطینهای انجام خواهد شد. اما این موضوع مستلزم گزارش فوری دامداران است تا نمونهبرداری مطابق دستورالعملهای سازمان دامپزشکی انجام شود.
وی افزود: بنابراین، نمیتوان هر مورد تلفات دامی را به تب برفکی نسبت داد و تشخیص نهایی تنها پس از آزمایشهای تخصصی امکانپذیر است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران در دیدار با دهیاران محلی، خواستار ارتباط مستمر آنان با کارشناسان دامپزشکی شد و گفت: همکاران ما بهطور مداوم پیگیر حل مشکلات دامداران هستند، اما انتظار داریم حتی کوچکترین موارد مشکوک به دامپزشکی گزارش شود.
معاینه میدانی دامهای مشکوک
آقاپورکاظمی در پایان بازدیدهای خود، شخصاً به معاینه دامهای مشکوک پرداخت و اعلام کرد: در بررسیهای انجامشده، موردی از علائم اولیه جهت تشخیص تفریقی تب برفکی در دامهای معاینهشده مشاهده نشد و عمده مشکلات احصایی مرتبط با شرایط تغذیهای (چرای سبز) و گوارشی بوده از این رو توصیههای لازم ارائه گردید.
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
در حالی که قیمت برنج سر به فلک کشیده و بازار همچنان در التهاب است، برخی مسئولان به جای اقدامات لازم برای مدیریت این بازار هنوز دنبال مقصر می گردند.
کنترل کپکها و مایکوتوکسینها به عنوان یکی از مهمترین چالشهای بهداشتی در محصولاتی نظیر ذرت و بادامزمینی، با استفاده از فناوریهای نوین مانند پرتودهی هستهای، امکانپذیر شده و سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکند.
رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور با اشاره به رونمایی از ارقام جدید گندم برای مناطق مستعد، خشک، کمبارش و مناسب گفت: بهرهگیری از فناوریهای نوین و مدیریت مزرعه موجب افزایش بهرهوری در مناطق مختلف کشور میشود.
Δ