نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون اجرایی رئیسجمهور در دیدار با سفیر جمهوری عراق در تهران، خواستار تسریع در تکمیل پروژههای ریلی و تشکیل منطقه آزاد تجاری مشترک میان دو کشور شد.
به گزارش بازار، محمدجعفر قائمپناه بعد از ظهر امروز شنبه، در دیدار سفیر عراق، با اشاره به اشتراکات گسترده فرهنگی، دینی و مرزی ایران و عراق، گسترش روابط دوستانه را خواست عمومی دو ملت توصیف و بر لزوم پیگیری جدی آن تأکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت تعمیق روابط زیارتی و سیاسی از طریق ارتقای زیرساختهای حمل و نقل، گفت: کریدور ریلی شلمچه – بصره که قرارداد آن میان دو کشور امضا شده، یکی از پروژههای مهم در دستور کار است که ما گامهای مهمی را در راستای اجرای آن برداشتهایم و انتظار میرود، دولت عراق نیز روند اجرایی این طرح را تسریع کند.
معاون اجرایی رئیس جمهور همچنین با یادآوری تفاهمنامه تاریخی منعقد شده میان ایران و عراق در سال ۱۳۵۶، بر لزوم تکمیل کریدور ریلی خسروی – بغداد تأکید کرد و افزود: با توجه به اینکه نزدیک به ۹۰ درصد مبادلات کالایی با عراق و اقلیم کردستان، از طریق مرز خسروی انجام میشود، تکمیل این مسیر ریلی برای توسعه مناسبات اقتصادی دو کشور اهمیت ویژهای دارد.
وی با بیان اینکه پروژه ریلگذاری کرمانشاه تا اسلامآباد در دست اجراست، تصریح کرد: اتصال خسروی به بغداد، امکان ارتباط ریلی عراق با قفقاز و آسیای میانه را نیز فراهم میکند که منافع اقتصادی گستردهای برای هر دو کشور به همراه خواهد داشت.
قائمپناه در ادامه، پیشنهاد ایجاد منطقه آزاد تجاری مشترک در مرز قصر شیرین و خانقین را مطرح کرد و گفت: با توجه به اعلام قصر شیرین به عنوان منطقه آزاد تجاری، پیشنهاد میکنیم طرف عراقی نیز اقدام مشابهی انجام دهد تا زمینه ایجاد منطقه آزاد مشترک، با حفظ مرزهای قانونی، فراهم شود و به رونق اقتصادی برای مردم دو سوی مرز کمک کند.
مدیرعامل ایرانایر با اعلام آغاز پیشفروش بلیتهای پرواز اربعین از ۲۵ تیر گفت: هیچ بدهی به فرودگاههای عراق نداریم.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در ایام اربعین به هیچ عنوان فروش چارتری نداریم و چارتر کنندگان توسط شرکتهای هواپیمایی ممنوع شدهاند.
وزارت جهاد کشاورزی نرخ خرید حمایتی هر کیلوگرم تخم مرغ از تولید کنندگان را بر اساس قانون تضمینی خرید محصولات اساسی کشاورزی به ازای هرکیلوگرم ۶۱ هزار تومان اعلام کرد.
پرونده «نجات آب» در خبرگزاری تسنیم آغاز شد، تا با نگاهی جامع و یکپارچه و چندوجهی به راهکارهای بهینه سیاستگذاری در انواع روشهای تولید و مصرف آب، نقشه راهی ایجابی برای برونرفت از این چالش ترسیم نماید.
Δ