نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
اپل در ازای سرمایهگذاری هنگفت در آمریکا خواستار دریافت امتیازها و مزایای ویژهای شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، اپل هفته گذشته از برنامه ۵۰۰ میلیارد دلاری سرمایهگذاری در آمریکا رونمایی کرد اما به نظر میرسد این شرکت در ازای این مقدار سرمایهگذاری، درخواستهایی از دولت دونالد ترامپ دارد.
به گزارش «مارک گرمن» از بلومبرگ، اپل در ازای سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا طی ۴ سال آینده، خواستار دریافت مزایایی شده است که میتواند سود زیادی نصیب این غول فناوری بکند. به نظر میرسد این معاملهای برد-برد برای هر دو طرف باشد؛ زیرا ترامپ میتواند سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری اپل را دستاوردی برای دولت خود جلوه دهد و اپل نیز سود هنگفتی کسب کند.
براساس گزارش بلومبرگ، اپل ۴ درخواست اصلی از دونالد ترامپ کرده است:
اپل وعده داده با سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد دلاری حداقل ۲۰ هزار شغل در آمریکا ایجاد کند. اپل قصد دارد بهعنوان بخشی از این برنامه، کارخانه تولید سرورهای هوش مصنوعی در تگزاس بسازد. این کارخانه سال آینده به بهرهبرداری میرسد. این شرکت همچنین بودجه تحقیقوتوسعه خود در آمریکا را از ۵ به ۱۰ میلیارد دلار افزایش داده است. اپل پیشازاین با همکاری TSMC کارخانه تولید تراشه در آریزونا افتتاح کرده بود.
بخش عمده تلاش اپل برای گسترش خطوط تولید در آمریکا بهدلیل تعرفههایی است که ترامپ برای ورود کالا به آمریکا، بهخصوص از کشورهایی مانند چین وضع کرده است. چین درحالحاضر اصلیترین بازیگر زنجیره تأمین اپل محسوب میشود.
البته این اولین وعده سرمایهگذاری اپل در آمریکا نیست. این شرکت در دوران ریاستجمهوری «جو بایدن» نیز وعده سرمایهگذاری ۴۳۰ میلیارد دلاری در آمریکا داده بود.
۲۲۷۲۲۷
به گفته سید ستار هاشمی طبق تشخیص مراجع ذیربط، حملاتی از بیرون کشور شناسایی شده و اختلالات اینترنت متأثر از همین تهدیدات امنیتی است. مراجع امنیتی و اطلاعاتی کشور با دقت و حساسیت موضوع را پیگیری میکنند
رییس انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران گفت: فیلترشکنها، موجب دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه، سوءاستفاده و وارد کردن انواع بدافزارها به گوشی و رایانه کاربران شده و در کنار این ها احتمال آسیب های جدی چون نفوذ، کلاهبرداری های اینترنتی و قرار گرفتن در معرض درگاه های جعلی و فیشینگ را افزایش میدهد.
در دنیای امروز، کاربران ایرانی با محدودیتهای فیلترینگ داخلی و تحریمهای خارجی در دسترسی به پلتفرمهای آنلاین مواجهاند، که حذف آنها از سایت کتابخوانی گودریدز نمونهای بارز از این چالش است. امیر مجیری، کارشناس فناوری اطلاعات، بر ضرورت عدالت دسترسی، شفافیت پلتفرمها و اهمیت واکنش رسانهها و سازمانهای حقوق دیجیتال تأکید میکند تا از حذف فرهنگی و تبعیض دیجیتال جلوگیری شود.
درحالیکه اینترنت ماهوارهای استارلینک با هزاران ماهواره در مدار زمین، بازار ارتباطات فضایی را در سراسر جهان در دست گرفته، فرانسه تلاش میکند با سرمایهگذاری روی شرکت «یوتلست» (Eutelsat) یک رقیب اروپایی برای این غول آمریکایی بسازد.
Δ