نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
رئیس اتحادیه بارفروشان از توزیع روزانه ۲۲ هزارتن میوه، صیفی و فرنگی جات در میادین خبر داد.
به گزارش بازار، اکبر یاوری رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به نوسان نرخ ارز و عدم ثبت سفارش ، قیمت موز و آناناس با نوساناتی در بازار روبرو شد.
وی قیمت هرکیلو موز اکوادور را ۱۴۰ تا ۱۴۵ هزارتومان، موز فیلیپین ۱۳۵ تا ۱۴۰ هزارتومان، موز هندی ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزارتومان و هرکارتن آناناس ۲ میلیون و ۳۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان اعلام کرد.
یاوری ادامه داد: همه ساله در ماه رمضان مصرف میوه کاهش و فرنگی جات افزایش می یابد، اما امسال بدلیل فراوانی مشکلی در عرضه فرنگی جات به غیر از سیب زمینی نداریم. گفتنی است با برداشت کشت دوم جیرفت از ۱۵ فروردین به بعد، بازار به تعادل می رسد.
رئیس اتحادیه بارفروشان قیمت هرکیلو سیب زمینی کهنه را ۳۰ تا ۴۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر هرکیلو سیب زمینی نو جنوب کرمان با نرخ ۴۲ تا ۴۷ هزارتومان، پیاز شیری ۱۰ تا ۱۷ هزارتومان، پیاز زرد ۱۳ تا ۱۸ هزارتومان، گوجه فرنگی ۱۵ تا ۲۲ هزارتومان، خیار گلخانه ۳۵ تا ۴۰ هزارتومان، خیار رسمی ۲۰ هزارتومان، خیار رویال ۲۵ تا ۲۸ هزارتومان، سیر خشک ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزارتومان و سیر تازه کمتر از ۱۰۰ هزارتومان در میدان مرکزی عرضه می شود.
وی قیمت هرکیلو پرتقال شمال ۳۵ تا ۴۰ هزارتومان، پرتقال ناول جنوب ۹۰ تا ۹۵ هزارتومان، نارنگی تخم پاکستانی ۴۰ تا ۶۵ هزارتومان، نارنگی تانجلو ۲۰ تا ۵۰ هزارتومان، نارنگیپیچ ۲۵ تا ۵۴ هزارتومان و کیوی ۱۲۰ تا ۱۶۰ هزارتومان اعلام کرد.
یاوری از توزیع روزانه ۲۲ هزارتن میوه و صیفی در میدان مرکزی خبر داد و گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و عرضه نوسانی در ایامماه رمضان و پایانی سال نداریم.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از روند پرداخت تسهیلات بخش تعاون استان انتقاد کرد و خواستار تسریع در بررسی و جایگزینی طرحهای ناکارآمد و مشکل دار شد.
همزمان با انتشار گزارشهای ماهانه شرکتها و تحولات سیاسی داخلی و خارجی، مردادماه به نقطهای تعیینکننده برای آینده بازار سرمایه تبدیل شده است.
حمله به شبکه ها به جای ساختارها تبدیل به مبنای عملیاتی ترامپ در جنگ تجاری و اقتصادی اخیر شده است.
دبیر انجمن کارفرمایی صنعت پالایشی با بیان اینکه دستور العمل تعیین قیمت خوراک صنعت پالایشی باید به روش ۱۴۰۲ بازگردد، گفت: در غیر این صورت این حوزه هم به سرنوشت برق دچار می شود.
Δ