نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
متا قصد دارد اپلیکیشن مستقل هوش مصنوعی خود را معرفی کند، اما واکنش مدیرعامل OpenAI به این تصمیم بسیار جالب است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، متا قصد دارد در نیمهی دوم سال ۲۰۲۵ اپلیکیشن مستقل Meta AI را روانهی بازار کند. با این اقدام، Meta AI که هماکنون در پلتفرمهای فیسبوک، اینستاگرام، واتساپ و مسنجر فعال است، تجربهی تعامل و شخصیسازی عمیقتری برای کاربران فراهم میکند.
طبق گزارش CNBC، اپلیکیشن Meta AI شامل مدل اشتراک پولی مشابه به مدل OpenAI خواهد بود و برنامههایی برای کسب درآمد از طریق خدمات پریمیوم و توصیهها در نظر گرفته شده است.
سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI در واکنش به خبر انتشار اپلیکیشن Meta AI به شوخی اعلام کرد پس ما هم وارد دنیای شبکههای اجتماعی میشویم.
مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، در گزارش مالی این شرکت اعلام کرد: «امسال دستیار هوش مصنوعی بسیار هوشمند و شخصیسازیشدهی ما دردسترس بیش از یک میلیارد نفر قرار خواهد گرفت و انتظار دارم Meta AI بهعنوان پیشگام این دستیار هوش مصنوعی شناخته شود.»
درحالحاضر، Meta AI حدود ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و هند بزرگترین بازار آن محسوب میشود. این ابزار دستیار هوش مصنوعی همچنین در کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا منتشر شده است و ویژگی Imagine Me نیز بهزودی راهاندازی خواهد شد.
۲۲۷۲۲۷
به گفته سید ستار هاشمی طبق تشخیص مراجع ذیربط، حملاتی از بیرون کشور شناسایی شده و اختلالات اینترنت متأثر از همین تهدیدات امنیتی است. مراجع امنیتی و اطلاعاتی کشور با دقت و حساسیت موضوع را پیگیری میکنند
رییس انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران گفت: فیلترشکنها، موجب دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه، سوءاستفاده و وارد کردن انواع بدافزارها به گوشی و رایانه کاربران شده و در کنار این ها احتمال آسیب های جدی چون نفوذ، کلاهبرداری های اینترنتی و قرار گرفتن در معرض درگاه های جعلی و فیشینگ را افزایش میدهد.
در دنیای امروز، کاربران ایرانی با محدودیتهای فیلترینگ داخلی و تحریمهای خارجی در دسترسی به پلتفرمهای آنلاین مواجهاند، که حذف آنها از سایت کتابخوانی گودریدز نمونهای بارز از این چالش است. امیر مجیری، کارشناس فناوری اطلاعات، بر ضرورت عدالت دسترسی، شفافیت پلتفرمها و اهمیت واکنش رسانهها و سازمانهای حقوق دیجیتال تأکید میکند تا از حذف فرهنگی و تبعیض دیجیتال جلوگیری شود.
درحالیکه اینترنت ماهوارهای استارلینک با هزاران ماهواره در مدار زمین، بازار ارتباطات فضایی را در سراسر جهان در دست گرفته، فرانسه تلاش میکند با سرمایهگذاری روی شرکت «یوتلست» (Eutelsat) یک رقیب اروپایی برای این غول آمریکایی بسازد.
Δ