نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
به گزارش اقتصادآنلاین، فریال مستوفی، رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران با اشاره به محدودیتهای شدید بنگاههای اقتصادی در موضوعات مرتبط با تامین مالی گفت: اخیراً با توجه به پیشنهادات مطرح شده در جلسات این کمیسیون، پیگیری امکان و روشهای عرضه خصوصی اوراق بهادار سرمایهای و استفاده بیشتر از ظرفیت قانونی بند سوم […]
به گزارش اقتصادآنلاین، فریال مستوفی، رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران با اشاره به محدودیتهای شدید بنگاههای اقتصادی در موضوعات مرتبط با تامین مالی گفت: اخیراً با توجه به پیشنهادات مطرح شده در جلسات این کمیسیون، پیگیری امکان و روشهای عرضه خصوصی اوراق بهادار سرمایهای و استفاده بیشتر از ظرفیت قانونی بند سوم از ماده 27 قانون بازار اوراق بهادار (مصادیق معافیت از ثبت) از سازمان بورس و اوراق بهادار در دستور کار قرار گرفته و مکاتبه لازم با ریاست محترم سازمان بورس و اوراق بهادار نیز انجام شده است.
مستوفی با اعلام این مطلب ادامه داد: متاسفانه از ظرفیت دیده شده در بند سوم ماده 27 قانون بازار طی سنوات اخیر استفاده مناسبی انجام نشده و اوراق خصوصی قابل عرضه به دلیل امکان معافیت از ثبت نزد سازمان بورس، مزیت بالایی برای شرکتها فراهم خواهد آورد. البته پیششرط حفظ منافع و مشوقهای مالیاتی نقل و انتقال سهام بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
او ادامه داد: در واقع در این روش شرکتها بدون طی تشریفات و مسیر طولانی پذیرش و درج نماد و عرضه سهام در بورس و فرابورس، امکان واگذاری و فروش بخشی از سهام خود در بستر بازار سرمایه را به خریداران خاص خواهند داشت و در صورت راهاندازی این بازار زمینه مناسبی برای توسعه ابزارها و بازارهای ادغام و تملیک (Merger & Acquisition) نیز فراهم خواهد آمد.
مستوفی افزود: این مسیر همچنین کمک زیادی به نقدشوندگی دارایی و کارخانجات تولیدی متعلق به سرمایهگذاران و افزایش گردش جریان مالی در کشور خواهد انجامید.
او با بیان اینکه «کمیسیون بازار پول و سرمایه همواره موضوع تنوعبخشی به سبد تامین مالی در دسترس فعالان اقتصادی را در دستور کار داشته است» ادامه داد: کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران در نظر دارد در ادامه فعالیتهای خود با هدف توسعه ابزارهای نوین تامین مالی، این موضوع مهم را تا اجرایی شدن در دستور کار پیگیری داشته باشد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، بر اساس اعلام مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار، از تعداد ۱۲۸ هزار و ۱۳۵ نفری که به خرید طرح همیار اقدام کردهاند، ۸ هزار و ۷۱۳ نفر به دلیل بیشتر بودن داراییشان از ۵۰۰ میلیون تومان یا نداشتن سهام بورس یا فرابورس در سبد پایه، […]
مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: در ۸ روز عرضه اوراق تبعی همیار، حدود ۱۲۰ هزار نفر سبد دارایی خود را بیمه کردهاند.
بازده سالانه شاخص کل بورس تهران در پایان خرداد امسال به بیش از ۴۶ درصد رسید. این میزان بازده بیشتر از رشد شاخص بازارهای نوظهور و ۶ برابر کشورهای اسلامی در شاخص شریعت (COMCEC) بوده است.
بررسی بازارها و ابزارهای معاملاتی فرابورس در پنج روز معاملاتی هفته گذشته نشان میدهد طی این مدت بازارهای نوین فرابورس اقبال خوبی را تجربه کردند.
Δ