نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با نزدیک شدن به ماه رمضان، برنامهریزیهای لازم برای تأمین نیاز بازار گوشت قرمز و سفید انجام شده و نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی تأمین میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدابراهیم حسننژاد اظهار داشت: در سال 1402، میزان تولید گوشت قرمز حدود 908 هزار تن بود که در سال جاری 16 هزار تن به این رقم افزوده میشود و تولید به 923 هزار تن میرسد؛ بخشی از این افزایش تولید ناشی از احیای دامهای مولد پس از خشکسالیهای سالهای گذشته است.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان و عید نوروز افزود: در یک ماه گذشته، بیش از 15 هزار تن گوشت مرغ از مرغداران خریداری و ذخیره شده است. در مورد تخممرغ نیز تولیدات داخلی بیش از نیاز کشور بوده و در سال جاری بیش از 135 هزار تن تخممرغ صادر شده است.
حسن نژاد یادآور شد: با توجه به افزایش تولیدات داخلی و ذخیرهسازی مناسب، نیاز بازار گوشت قرمز، سفید و تخممرغ در ماه مبارک رمضان بهطور کامل تأمین خواهد شد.
انتهای پیام/
رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور از معافیت مالیاتی گوشت شترمرغ و امعاء و احشاء دام سبک و سنگین در مراحل رسیدگی و دادرسی پروندههای مالیات بر ارزش افزوده سال ۱۴۰۱ خبر داد.
در حالی که قیمت برنج سر به فلک کشیده و بازار همچنان در التهاب است، برخی مسئولان به جای اقدامات لازم برای مدیریت این بازار هنوز دنبال مقصر می گردند.
کنترل کپکها و مایکوتوکسینها به عنوان یکی از مهمترین چالشهای بهداشتی در محصولاتی نظیر ذرت و بادامزمینی، با استفاده از فناوریهای نوین مانند پرتودهی هستهای، امکانپذیر شده و سلامت مصرفکنندگان را تضمین میکند.
رئیس مؤسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور با اشاره به رونمایی از ارقام جدید گندم برای مناطق مستعد، خشک، کمبارش و مناسب گفت: بهرهگیری از فناوریهای نوین و مدیریت مزرعه موجب افزایش بهرهوری در مناطق مختلف کشور میشود.
Δ