نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:
مرا به خاطر بسپار
چین در حال آمادهسازی نسل جدیدی از قطارهای پرسرعت است که میتوانند استانداردهای سفر ریلی را در سراسر جهان متحول کنند.
تینا مزدکی_چین در حال آزمایش سریعترین قطار مسافربری الکتریکی خود به نام CR۴۵۰ است. قطاری که قرار است تا پایان سال جاری عملیاتی شود. این قطار در تستهای اولیه به ۲۸۱ مایل بر ساعت (۴۵۳ کیلومتر بر ساعت) رسیده است، این سرعت میتواند رکوردهای جهانی را به چالش بکشد.
قطارهای شینکانسن ژاپن معمولاً تا ۱۸۶ مایل بر ساعت سرعت دارند، قطارهای TGV فرانسه نیز در حالت عادی با ۲۰۰ مایل بر ساعت حرکت میکنند. البته، رکورد جهانی سرعت قطارهای چرخدار هنوز در دست نسخهی اصلاحشدهی TGV با ۳۵۷.۲ مایل بر ساعت (۵۷۵ کیلومتر بر ساعت) است، اما CR۴۵۰ میتواند به سریعترین قطار عملیاتی جهان تبدیل شود.
این قطار از موتور آهنربای دائمی همزمان خنکشونده با آب استفاده میکند که بازده انرژی آن را حداقل ۳ درصد نسبت به مدلهای قبلی افزایش میدهد. همچنین با بیش از ۴۰۰۰ حسگر برای نظارت بر سیستمهای حیاتی مانند ترمز اضطراری، تشخیص آتشسوزی و سیستم برق، به ایمنی و عملکرد بالایی دست یافته است.
چینیها در حال بهینهسازی طراحی این قطار هستند تا در عین کاهش وزن، مقاومت آن را افزایش دهند. یکی از پژوهشگران آکادمی علوم راهآهن چین در این باره میگوید: این کار درست مانند فردی است که همزمان قصد دارد وزن کم کند و عضلهسازی کند.»
اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، CR۴۵۰ تا پایان امسال تحویل China Railway خواهد شد. همچنین در سال ۲۰۲۷، این قطار مسیر ۱۸۱ مایلی (۲۹۱ کیلومتری) چنگدو به چونگکینگ را در کمتر از ۵۰ دقیقه طی خواهد کرد.
منبع: popscience
58323
به گفته سید ستار هاشمی طبق تشخیص مراجع ذیربط، حملاتی از بیرون کشور شناسایی شده و اختلالات اینترنت متأثر از همین تهدیدات امنیتی است. مراجع امنیتی و اطلاعاتی کشور با دقت و حساسیت موضوع را پیگیری میکنند
رییس انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران گفت: فیلترشکنها، موجب دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه، سوءاستفاده و وارد کردن انواع بدافزارها به گوشی و رایانه کاربران شده و در کنار این ها احتمال آسیب های جدی چون نفوذ، کلاهبرداری های اینترنتی و قرار گرفتن در معرض درگاه های جعلی و فیشینگ را افزایش میدهد.
در دنیای امروز، کاربران ایرانی با محدودیتهای فیلترینگ داخلی و تحریمهای خارجی در دسترسی به پلتفرمهای آنلاین مواجهاند، که حذف آنها از سایت کتابخوانی گودریدز نمونهای بارز از این چالش است. امیر مجیری، کارشناس فناوری اطلاعات، بر ضرورت عدالت دسترسی، شفافیت پلتفرمها و اهمیت واکنش رسانهها و سازمانهای حقوق دیجیتال تأکید میکند تا از حذف فرهنگی و تبعیض دیجیتال جلوگیری شود.
درحالیکه اینترنت ماهوارهای استارلینک با هزاران ماهواره در مدار زمین، بازار ارتباطات فضایی را در سراسر جهان در دست گرفته، فرانسه تلاش میکند با سرمایهگذاری روی شرکت «یوتلست» (Eutelsat) یک رقیب اروپایی برای این غول آمریکایی بسازد.
Δ